Biefstuk met champignonroomsaus en gebakken krieltjes

Biefstuk met champignonroomsaus en gebakken krieltjes

Als ik mijn man wil verwennen maak ik biefstuk met champignonroomsaus en gebakken krieltjes. Hij is gek op biefstuk, vooral met een saus erbij. De ene keer maak ik rode wijnsaus en nu is het champignonsaus geworden. Zelf saus maken is helemaal niet moeilijk en is natuurlijk veel lekkerder dan de sausjes uit een pakje […]

Klassieke asperges met krieltjes, ham en ei

Klassieke asperges met krieltjes, ham en ei

De asperges, ofwel het witte goud, zijn weer volop verkrijgbaar. Wist u dat asperges heel gezond zijn? Hierbij mijn recept voor klassieke asperges met krieltjes, ham en ei. Je kunt de versheid van de asperges controleren door enkele asperges tegen mekaar te wrijven. Als ze een zacht piepend geluid maken, zijn ze vers. Koop wel […]

Gado gado wraps

Gado gado wraps

Voor deze gado gado wraps heb ik zelf satésaus gemaakt omdat ik de kant-en-klare sauzen niet lekker vind. Dus voordat je begint even deze saus maken en dan kan je aan de slag met het recept. Het is het recept van mijn vader en die maakte natuurlijke de lekkerste satésaus. Ik heb de spitskool rauw […]

Gegrilde asperges met zwarte knoflookboter

Gegrilde asperges met zwarte knoflookboter

Door het grillen, krijg je een hele andere aspergesmaak en de combinatie met de zwarte knoflook is heerlijk in deze Gegrilde asperges met zwarte knoflookboter. Gek op asperges, probeer dan ook deze Lauwwarme aspergesalade met gerookte zalm

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden