Deze bieten tortilla wrap met heksenkaas en gerookte forel is een feestelijk hapje. Je kunt het als lunch serveren of als borrelhap. Dan snijd je de wraps in stukken en serveer je het als hapje. De mooie rode tortilla’s gemaakt van bietjes zijn lekker zoet en licht en gaan heel goed samen met de heksenkaas en de gerookte forel. Probeer het eens.
Ik heb Heksenkaas origineel gebruikt, maar je kunt ook de variatie tomaat-basilicum of mosterd-dille gebruiken. Of gebruik hiervoor in de plaats verse roomkaas met daardoor gehakte bieslook en wat peper en zout.
En van deze mooie rode tortilla’s kan je ook dit heerlijke gerecht maken: Rode pizza met bimi, sojabonen en geitenkaas
Bieten tortilla wrap met heksenkaas en gerookte forel. Lekkere en makkelijk te maken wraps van bieten tortilla, heksenkaas en gerookte forel.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Lunch, Tapas/Hapjes/Snacks, Vis, Voorgerechten
Keuken Nederlands
Porties 4 personen
Ingrediënten
- 1 pak bieten tortilla's
- 1 pot Heksenkaas origineel
- 1 zakje rucola sla
- 250 gr gerookte forelfilets
- peper en zout, naar smaak
Instructies
- Leg de bieten tortilla's op het aanrecht en besmeer ze ruim met de Heksenkaas of verse roomkaas. Verdeel hierover wat rucola sla.
- Leg hierop een forelfilet en bestrooi eventueel met peper en zout.
- Rol ze dan goed strak op. Snijd ze schuin doormidden of in kleinere stukjes.
- Je kunt ze ook opgerold in plastic folie bewaren in de koelkast voordat je ze gaat eten.