Een heerlijke Kruidige boterkoek voor de maand december. Maar ze zijn zo lekker, dat je ze het hele jaar wel kunt eten, haha.
Probeer ook eens deze Kruidkoeken.
Een heerlijke Kruidige boterkoek voor de maand december. Maar ze zijn zo lekker, dat je ze het hele jaar wel kunt eten, haha.
Probeer ook eens deze Kruidkoeken.
Mix de boter met de suikers en zout. Voeg de bloem, kruiden en sinaasappelrasp toe en kneed met je handen tot een stevige bal. Verpak het deeg in plastic folie en leg minimaal 1 uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Bekleed een vierkante bakvorm (22 cm) met bakpapier. Leg het deeg hierop en druk het gelijkmatig in de vorm. Bestrijk het deeg met het ei en trek met een vork vormpjes in het deeg.
Zet het in de oven en bak in ongeveer 25 minuten gaar en goudbruin.
Laat het in de vorm afkoelen (een paar uur) en snijd de koek dan in blokjes.