Dit recept voor Overnight oats met kokosmelk en frambozen is ook heerlijk als ontbijt
Saus: meng in een klein schaaltje de citroensap met aardappelmeel en zet even apart. Doe de frambozen, suiker en beetje water in een pannetje en breng dit aan de kook.
Zet het vuur zacht, voeg de citroensap met meel toe en meng dit. Laat zachtjes koken tot de saus iets ingedikt is. Leg een deksel op het pannetje zodat de saus warm blijft.
Pannenkoeken: Klop in een schaal of kom de eieren luchtig.
Voeg de bloem, kwark, citroenrasp, suiker, 1 eetl olie en zout toe en roer dit mengsel voorzichtig door elkaar, het beslag dient dik te zijn.
Verwarm een platte antiaanbakpan (een pannenkoekenpan) op middelhoog vuur.
Schep 2 eetlepels beslag in de pan en bak het pannenkoekje tot de onderkant goudbruin is (ongeveer 1 minuut). Draai het pannenkoekje dan om en bak de andere kant ook ongeveer 1 minuut. (Als je een grote koekenpan hebt, kan je meerdere tegelijkertijd bakken hierin).
Bak op deze manier nog meer pannenkoekjes van het beslag, leg ze op een schaal of bord en houd deze warm onder aluminiumfolie of in de oven.
Serveer ze met de warme frambozensaus.