Deze Mokka chocoladefudge is toch wel een guilty pleasure van mij.
Ben je ook zo gek op een chocolade verwennerij, probeer dan eens deze Chai chocoladetruffels
Deze Mokka chocoladefudge is toch wel een guilty pleasure van mij.
Ben je ook zo gek op een chocolade verwennerij, probeer dan eens deze Chai chocoladetruffels
Hak de repen pure en witte chocolade apart fijn.
Bekleed een bakblik of -vorm met bakpapier.
Verwarm in pan de gecondenseerde melk en los hierin de koffiepoeder op.
Voeg dan de pure chocolade toe en laat op heel laag vuur zachtjes smelten.
Haal van het vuur af en voeg als laatste de witte chocolade toe en meng dit voorzichtig door de chocolade. (De witte chocolade niet helemaal laten smelten, zodat er nog witte stukjes te zien zijn).
Giet het chocolademengsel in het bakblik en laten afkoelen en dan ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast.
Haal het chocoladeblok uit het blik halen en snijd dit in kleine blokjes.
Serveer de fudge op kamertemperatuur, maar bewaar het in de koelkast (als er tenminste nog iets overblijft.
José Visser
december 18, 2021 @ 9:26 am
Super lekker!!!
Hanneke de Jonge
december 18, 2021 @ 7:22 pm
Dankjewel Jose, super leuk om te horen. Gr. Hanneke