Je kunt ook gewone couscous gebruiken voor deze Parelcouscous met broccoli, spinazie en feta, maar ik vind parelcouscous lekkerder.
Ook dit gerecht met parelcouscous is erg lekker: Lauwwarme salade van parelcouscous met geroosterde chioggia biet.
Je kunt ook gewone couscous gebruiken voor deze Parelcouscous met broccoli, spinazie en feta, maar ik vind parelcouscous lekkerder.
Ook dit gerecht met parelcouscous is erg lekker: Lauwwarme salade van parelcouscous met geroosterde chioggia biet.
Kook de parelcouscous volgens aanwijzing op de verpakking.
Bak in ruim olijfolie de rode ui glazig, voeg de knoflook, rode peper en za-atarkruiden toe en bak dit nog even mee.
Voeg de broccoli toe en bak dit ongeveer 5-8 minuten tot de roosjes beetgaar zijn.
Bak dan de spinazie mee tot deze iets geslonken is.
Giet de couscous af en voeg dit bij de groenten, doe de tomaatjes erbij en roer alles goed door. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Strooi als laatste korianderblaadjes, pijnboompitjes en de feta erover.