Ik zal het maar toegeven, ik ben niet zo van het zelf deeg maken. Of het nu voor koekjes, taartbodem of pizzabodem is, ik koop het meestal kant-en-klaar. Zo ook voor deze Pizza met rode ui, boerenkool, druiven en blauwe kaas, hiervoor heb ik een pizzabodem op rol gekocht. Gemak dient de mens toch?
Er zit apart een potje tomatensaus in de verpakking, maar dit gebruik ik niet voor deze pizza. Wellicht kan ik de tomatensaus weer voor een pasta gebruiken.
Voeg de kaas pas toe als de pizza uit de oven komt. Als je de kaas meebakt in de oven wordt het een grote plas kaas op je pizza. Ik vind het lekkerder als de blokjes net een beetje smelten als je ze op de warme pizza legt. Grappig detail is dat mijn man helemaal niet van blauwe kaas houdt, maar hij vond de combinatie zo lekker dat hij niet eens in de gaten had dat hij blauwe kaas zat te eten.

Deze Pizza met balsamico uien, peer en Stilton is ook zo’n lekkere combinatie.