Deze Rode bietmuffins zijn mooi rood geworden. Je proeft de rode biet niet, maar de biet maakt de muffin wel lekker smeuïg.
Of probeer eens deze Wortelmuffins met een vleugje ras-el-hanout
Deze Rode bietmuffins zijn mooi rood geworden. Je proeft de rode biet niet, maar de biet maakt de muffin wel lekker smeuïg.
Of probeer eens deze Wortelmuffins met een vleugje ras-el-hanout
Verwarm de oven voor op 180˚C. Leg papieren vormpjes in het muffinbakblik.
Mix de eieren met de suiker met de mixer op middelhoge snelheid, voeg de olie en karnemelk toe en mix nog even.
Voeg de bietenrasp, vanille en citroensap toe. Meng dit en voeg daarna alle overige ingrediënten toe. Meng dit met de hand, hoeft geen superglad beslag te zijn.
Vul de bakvormpjes tot 2/3 vol en bak de muffins ongeveer 20-25 minuten in de oven van.
Controleer na 20 minuten met een satéprikker of ze gaar zijn, komt hij er droog en schoon uit dan zijn de muffins klaar.
Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op een rekje.