In deze Viscurry heb ik verse kurkuma gebruikt. Als je geen verse kurkuma kunt vinden, gebruik dan 1 eetlepel gemalen kurkuma.
Tip: Maak deze Chinese koolsalade als voorafje en deze Mango lassi als nagerecht.
In deze Viscurry heb ik verse kurkuma gebruikt. Als je geen verse kurkuma kunt vinden, gebruik dan 1 eetlepel gemalen kurkuma.
Tip: Maak deze Chinese koolsalade als voorafje en deze Mango lassi als nagerecht.
Schil de gember, kurkuma en knoflook en snijd dit fijn. Snijd de rode peper doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd dit fijn. Hak deze ingrediënten met de koriander, komijn en kardamom in een keukenmachine tot een pasta.
Verhit de olie in een wok en bak de currypasta op matig vuur. Voeg de kokosroom, bouillonblokje en limoenblaadjes toe en breng aan de kook. Laat dan op laag vuur ongeveer 10 minuten zachtjes inkoken.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de vis in stukken en voeg in de pan, laat ongeveer 3-4 minuten garen in de kokosroom.
Serveer de rijst in het midden van het bord en leg de vis eromheen, giet dan de saus erbij.
Bestrooi met tuinkers of korianderblaadjes.