Kabbel iets in ons gastenboek.

[bt_comments]

10 reacties

  1. Leuk je gezien te hebben in de krant, wij waren je een beetje kwijt maar ik heb nog iets moois voor je namelijk het naamplaatje van H de Jonge wat op de oude zaak zat mail mij je adres een keer breng ik het bij je.

  2. Las een artikel over u en zeer geïnteresseerd geraakt! Goede opmerking over de knoflook! Beaam ik volledig! Met vriendelijke groet,

  3. Lieve Hanneke, wat een genot moet dat zijn…Ik heb reuma en moet eerdaags geopereerd worden aan mijn linker duim wil zo graag leren koken in MC maar nergens vind ik gewoon antwoordt op een simpele vraag hoeveel water moet er bij groente?….Kan je aardappels en groente tegelijk doen?….hoeveel boter moet er bij vlees enz…kunt u me een site benoemen waar ik terecht kan

  4. Dankjewel Thea, hoop dat de operatie goed gelukt is en jij goed hersteld bent. Je kunt natuurlijk altijd op deze site terecht voor de antwoorden hierop. Bij elk recept vermeld ik wel hoeveel boter of olie je gebruiken moet. Groente kan je het beste koken in een pan waar de groente net onder het water staat. In mijn blog: Hoe lang moet je groente koken vind je nog meer informatie.

  5. Hoi Ab, dankjewel en nu heb je mij weer gevonden (haha). Wat mooi dat je het naambordje van mijn vader bewaard hebt. Ontvang het graag een keertje van. Lieve Groet, Hanneke

  6. Hoi Hanneke
    Hierbij heb mischien ook iets waar jij en de mensen wat aan hebben
    Heb jij weleens gehoord van butter en eek?
    Ik ben zelf kok in Volendam en dit is een echt volendams recept
    Ik mag dan ook graag zien wat je maakt wij komen heul dicht in de buurt
    Hierbij het recept

    We nemen 1 pakje roomboter
    1 glas witte azijn
    1 glas water
    Een theelepel zwarte peper
    En zout naar smaak

    Doe dit alles bij elkaar en al roerend warm laten worden niet koken wand dan gaat het schiften als het warm is dan van het vuur halen en serveren over de vis dat kan van alles zijn van visticks tot aan tong kabeljauw enz

    Dit is een must voor mensen die dit nog nooit hebben geproefd

    En wat heel lekker is om van te voren stokbrood met tomaten saus uitgesmeerd en paprika klein gesneden met een klein beetje knoflook en geraspe kaas even in de oven tot het geheel gesmolten is de dan serveren daarna het hoofdgerecht komt de smaak van de saus perfect op zn plek gr uit Volendam en ik volg je vind het wel leuk.

  7. Hallo Cor, wat een leuke tip van jou. Dankjewel, ga ik zeker in de toekomst iets mee doen.

  8. Hallo Hanneke, leuk dat je zoveel recepten deelt. Vooral de recepten over de kruidenmengsels vind ik erg leuk!
    Groetjes, Carla

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *