All you can eat restaurants in Amsterdam

All you can eat restaurants in Amsterdam

Wij hebben pas in een “All You Can Eat” restaurant gegeten en dat is ons goed bevallen. Dit concept wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Vooral de sushi restaurants waren in het begin erg in trek, maar nu volgen vele andere restaurants met dit concept. Zo kan ook je genieten van de meest verschillende All you can eat restaurants in Amsterdam bijvoorbeeld.

All you can eat restaurants in Amsterdam

Er is vooral in de steden een grote verscheidenheid aan All You Can Eat restaurants. Of het nu gaat om Indiaas, Chinees, Afrikaans, Tapas, Afghaans, Zuid-Amerikaans, Aziatisch, Sushi, eten in een Steakhouse of genieten van een High Tea, het kan allemaal.
Op de Restaurantgis Eet.nu kan je een overzicht vinden van de beste beste All You Can Eat Restaurants in bijvoorbeeld Amsterdam. Hierbij vind je ook beoordelingen van bezoekers aan deze restaurants. Je kunt het restaurants naar keuze selecteren en direct reserveren. Hoe handig is dat!

 

Wat houdt het concept “All You Can Eat” in?

 

Het voordeel van dit concept is dat je van te voren weet hoeveel deze avond kost en meestal is dat zeer voordelig.
Er is ontzettend veel keuze, er zit altijd wel iets bij wat jij lekker vindt. En als jij het heel erg lekker vindt, dan kan je nog een keertje opscheppen als je dat wilt.
Je kunt net zoveel eten als je maar kan en lekker heel veel verschillende gerechtjes uitproberen.
Of je neemt heel veel kleine porties, van alles wat. Dat kan ook natuurlijk.
Er is geen menukaart, je zit dus niet vast aan de gerechten die op de kaart staan. Soms kan je daar namelijk niets van je gading op vinden.
Het is ook gezellig om gerechtjes te delen. Je zet dus wat borden op tafel en proeft overal van. Shared dining is sowieso heel erg leuk en erg in trek.
En het prettige hiervan is dat je met grote groepen kunt gaan eten. Erg informeel omdat iedereen even van tafel gaat om iets te halen.

 

Ik moest me wel erg inhouden in het All You Can Eat restaurant, je eet toch snel te veel. Maar manlief ging helemaal los hoor! En daarna nog een paar keer naar het dessert buffet, waar laat hij het.
Ik vind het echt top, aan de ene kant probeer je weer eens iets wat je nooit gegeten hebt of niet kent. Aan de andere kant is het voordeel dat als je het niet lekker vind, je dit gewoon kunt laten staan.

All you can eat restaurants in Amsterdam

De borden worden regelmatig afgehaald en je kunt weer naar de buffetten voor een nieuwe ronde. Soms wordt er ook ‘life’ gekookt en kan je bestellen wat jou lekker lijkt. Bij ons waren de drankjes ook nog eens inbegrepen. Die mochten we zelf pakken. Frisdrank, bier of wijn….het zat allemaal in de prijs.
Ik vond het wel erg prettig om van te voren te weten wat dit etentje ons zou kosten.

 

All you can eat restaurants in Amsterdam

 

Wil jij nou ook eens een keertje of vaker genieten van dit concept? Klik hier voor All you can eat restaurants in Amsterdam.


Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden