Collageen Hydrolysaat van wilde kabeljauw

Collageen Hydrolysaat van wilde kabeljauw

Zoals jullie al eerder hier hebben kunnen lezen, gebruik ik het middel Collageen. Collageen Hydrolysaat is een zuiver product gemaakt van wilde kabeljauw. Het is een vorm van proteïne dat uit de botten van dieren getrokken wordt, in dit geval van de graten van kabeljauw. Collageen Hydrolysaat van wilde kabeljauw wordt gebruikt als supplement en is de laatste jaren erg populair geworden. En wel omdat het is heel erg goed voor o.a. je huid, haar en nagels. Niet alleen goed daarvoor, maar vooral voor je gewrichten en darmstelsel. Collageen wordt daarom ook vooral door sporters gebruikt om te herstellen van een blessure.

 

Waarvoor kan je Collageen Hydrolysaat van wilde kabeljauw gebruiken?

 

– je gewrichten en gewrichtspijn
– verbetering van je darmwand en spijsvertering
– versteviging van je huid, nagels en haar
– je nachtrust
– verbetert cellulitis
– je algehele gezondheid
– aminozuurverbindingen
– bron van eiwitten
– ondersteuning van het lichaamseigen collageennetwerk

 

Collageen Hydrolysaat is verder verwerkt dan collageen. Het blijft vloeibaar en is daardoor snel opneembaar. Je kunt het mengen met koude en warme vloeistoffen. Collageen Hydrolysaat van wilde kabeljauw is een witte poeder en heeft een neutrale smaak. Met twee eetlepels van deze pure eiwitten per dag, vul je jouw voeding ruim aan.

Collageen Hydrolysaat van wilde kabeljauw

De meest voorkomende bronnen voor collageen zijn varkens- en runder collageen. Deze komen – tenzij anders vermeld – meestal uit de bio industrie.
Omdat Ergomax kiest voor de meest gezonde collageen, hebben zij gekozen voor natuurlijke collageen van wildgevangen kabeljauw. Deze is 100% zuiver, puur verwerkt en is duurzaam van oorsprong.

 

Collageen in ons lichaam

 

Van alle eiwitten in ons lichaam is maar liefst 30 procent collageen. Het zit in ons bindweefsel, huid, organen en gewrichten. Daarom is het zo belangrijk voor ons. Hoe ouder we worden, hoe belangrijker collageen is voor ons.

Collageen Hydrolysaat van wilde kabeljauw

De Collageen Hydrolysaat van Ergomax wordt geleverd in een handige bus en kan je heel makkelijk oplossen. Natuurlijk kan je het ook oplossen in een glas water, maar gebruik het bijvoorbeeld door de koffie, thee, sap of smoothie. Of roer het door een kop soep of warme (chocolade)melk.

 

Aanbieding:

 

En omdat ik zo enthousiast over dit product ben, mag ik mijn volgers een mooie aanbieding doen. Tot en met 31 december geldt voor jullie een speciale korting van € 5,-
Bestel dus snel bij Ergomax met de kortingscode: culinea5 bij het afrekenen.

De korting is gelding tot en met 31 januari!


2 reacties
Jacqueline

december 7, 2017 @ 5:34 pm

Waar heb je link van dit product zodat ik oo hun site kom?!

Hanneke de Jonge

december 8, 2017 @ 3:15 pm

Hoi Jacqueline, als je onderaan de tekst bij: bestel bij Ergomax op het woord Ergomax klikt, kom je op hun site. Succes ermee.

Plaats een reactie

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden