Kabbel iets in ons gastenboek.

  • From Hanneke de Jonge on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    Dankjewel Roos, groetjes Hanneke

    Go to comment
    2018/10/31 at 9:12 am
  • From Roos on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    Je ziet er geweldig uit lees met nieuwsgierigheid je verhalen spannend allemaal

    Go to comment
    2018/10/30 at 4:09 pm
  • From Een half jaar na de gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    […] mijn blog Foodblogger gaat aan de maagverkleining, kan je lezen waarom ik deze beslissing genomen […]

    Go to comment
    2018/10/30 at 1:34 pm
  • From Hanneke de Jonge on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    Hoi Kristel, dank voor je bericht en wat fijn dat bij jou alles goed is gegaan. Ik snoep niet, maar krijg wel van de gekste dingen een dumping. En inderdaad is het voor iedereen anders. Ben wel blij met de kilo's die eraf zijn, dat motiveert wel. Dankjewel en groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/10/30 at 1:32 pm
  • From Hanneke de Jonge on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    Natuurlijk kan je mij blijven volgen Loes. Veel succes met jouw traject, komt vast goed. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/10/30 at 1:30 pm
  • From Hanneke de Jonge on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    Oh fijn Ina dat het goed gaat met jou. Mag ik vragen waarom je na de sleeve nog een bypass hebt gehad? Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/10/30 at 1:29 pm
  • From Ina on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    Je moet het zeker niet onderschatten! Ik 9 jr geleden sleeve nu 15-10 bypas ivm zoveel medische problemen. Nu 2 wk verder niet meer benauwd gehad en voel me .. terwijl het nog te vroeg is om te juigen. Stukken beter. Het uit eten gaan heb ik vooral het eerste jaar altijd een extra bordje gevraagt en was eten ook voor mij een feestje. Luister naar je lichaam is het allerbelangrijkste. Succes

    Go to comment
    2018/10/30 at 10:06 am
  • From loes on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    Kunnen we je blijven volgen? Ik wacht op 'n datum van de chirurg volgende week. Ik hoop dat het snel is.

    Go to comment
    2018/10/30 at 8:13 am
  • From Kristel on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    Hi Hanneke! Wat leuk om dat zo terug te lezen! Veel herkenbaar maar veel ook helemaal niet. Wel akelig dat je zoveel last heb van de ‘bijverschijnselen’ ! Maar ik kan je zeggen het komt goed. Zelfs dat glaasje wijn! Proficiat met de 30 kilo verlies! Wauw!! (Zijn toch 120 pakjes boter!)

    Ik dronk bv nooit koffie en nu liters omdat ik geen thee meer kan drinken. Water idd met een knijpje siroop. En dumpingen.. nog nooit gehad. Ik heb ook nooit meer gesnoept na de operatie, misschien dat mij dat daarin helpt. Geen idee. Dat is voor iedereen anders!

    Wees trots op jezelf! Op alles facetten die je doorgaat!!

    Go to comment
    2018/10/30 at 8:04 am
  • From Hanneke de Jonge on Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen?

    Hoi Kyra, dank je wel voor jouw oplettendheid. Ik heb het aangepast. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/10/26 at 1:16 pm
  • From Kyra on Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen?

    Hartelijk dank voor de informatie. Heel leerzaam en goed om te weten.
    Wat me wel is opgevallen dat bij sommige plaatjes de verkeerde kruiden staan vermeld. Misschien dat dit nog even kan worden aangepast.

    Go to comment
    2018/10/26 at 8:04 am
  • From Vol lof over Warmonderhof - Culinea.nl; on Het Grote Flevoland Diner bij de Stadsboerderij

    […] hadden de groenten al gegeten tijdens Het Grote Flevoland Diner en hun groenten gekocht op de boerenmarkt van Kemphaan te Almere. Nu gaan we dit tuinbouwbedrijf […]

    Go to comment
    2018/10/11 at 2:30 pm
  • From Thaise pompoensoep met kokosmelk – MeerdanSandra.nl on Hoe snijd je een pompoen in stukken of blokjes

    […] de pompoen in stukken en verwijder de zaden. Klik hier voor een uitgebreide uitleg! Schil de pompoen en zoete aardappel en snijd ze in stukken. Schil de […]

    Go to comment
    2018/09/26 at 8:16 pm
  • From Hoe kan jij je tafel feestelijk aankleden - Culinea.nl; on De tafel dekken voor een etentje thuis

    […] mijn blog De tafel dekken voor een etentje thuis, lees je hoe de tafel gedekt kan worden. Maar hier gaan we de finishing touch geven aan jouw […]

    Go to comment
    2018/09/17 at 5:18 pm
  • From Het Grote Flevoland Diner bij de Stadsboerderij - Culinea.nl; on Granen en op graan lijkende producten

    […] fruit van de Stadsboerderij zelf. Het was een heerlijk toetje. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van emmer gehoord. Het is een heel oud graansoort wat weer populair geworden is door het […]

    Go to comment
    2018/09/06 at 10:49 am
  • From Hanneke de Jonge on Restaurant review van Herberg Nuwenspete

    Als je op de link klikt van de aanbieding, kan je zien hoe lang deze nog geldig is. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/08/25 at 7:05 am
  • From Fam Meier on Restaurant review van Herberg Nuwenspete

    Het ziet er prachtig uit !Tot hoelang is deze aanbieding,we krijgen er ook zin in

    Go to comment
    2018/08/24 at 6:09 pm
  • From Hanneke de Jonge on Restaurant De Wethouder Denekamp

    Ja het was top daar en bediening heel erg goed. High wine lijkt me ook erg leuk.

    Go to comment
    2018/08/21 at 5:58 am
  • From J. Peters on Restaurant De Wethouder Denekamp

    Inderdaad een super gezellig restaurant. Hebben met vrienden high wine hier beleefd, vlotte bediening en heerlijke wijn
    met zalige hapjes tussendoor! Een aanrader!

    Go to comment
    2018/08/20 at 10:25 pm
  • From Op ontdekkingstocht door het mooie Denekamp - Culinea.nl; on De boer op in Twente

    […] jaar zijn we twee keer geweest op het prachtige bedrijf Erfgoed Bossem*. We waren toen niet in de gelegenheid om er te eten, maar vanavond gaat dit wel gebeuren. Op […]

    Go to comment
    2018/08/20 at 10:11 am
  • From Hanneke de Jonge on De Rozenstruik in Ootmarsum

    Hallo Henk, ja inderdaad. Wat hebben wij genoten daar. En vorige week weer in het mooie Twente geweest en opnieuw genoten. Met vriendelijke groet, Hanneke

    Go to comment
    2018/08/17 at 10:59 am
  • From henk on De Rozenstruik in Ootmarsum

    Helemaal mee eens wat een verwennerij daar.
    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

    Go to comment
    2018/08/14 at 12:33 pm
  • From Hanneke de Jonge on Hoe kom je van die nare fruitvliegjes af

    Oh fijn dat dit geholpen heeft Debbie

    Go to comment
    2018/07/24 at 12:19 pm
  • From Hanneke de Jonge on Hoe kom je van die nare fruitvliegjes af

    Hoi Michele, hoop dat je er wat aan hebt. Maar eigenlijk hoop ik dat je ze niet in huis krijgt natuurlijk 🙂

    Go to comment
    2018/07/24 at 12:19 pm
  • From Michèle van Balen on Hoe kom je van die nare fruitvliegjes af

    Dank voor je tips erg nuttig

    Go to comment
    2018/07/24 at 7:24 am
  • From Debbie on Hoe kom je van die nare fruitvliegjes af

    Ik had ze laatst ook en ik heb toen in een glazen potje een paar druppels afwasmiddel, water en balsamicoazijn gedaan. De balsamico is zoet, daar komen ze op af. Door het afwasmiddel kunnen ze niet meer opstijgen. Geen deksel nodig.

    Go to comment
    2018/07/24 at 7:23 am
  • From Hanneke de Jonge on Gebruik jij de nieuwe Schijf van Vijf?

    Hoi Lola, ik heb je een mailtje gestuurd. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/07/02 at 12:23 pm
  • From lola on Gebruik jij de nieuwe Schijf van Vijf?

    weten jullie ook hoeveel procent het zijn van elke vak?

    Go to comment
    2018/07/02 at 10:55 am
  • From Hanneke de Jonge on De gastric sleeve operatie en de weken erna

    Hoi Annemiek, ja ik stond geprogrammeerd op weinig eten maar niet op geen eten 🙁 Ik droom ook over eten en recepten, hoop ze binnenkort weer zelf te kunnen nuttigen haha. Dankjewel voor je support. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/06/21 at 8:11 am
  • From Annemiek on De gastric sleeve operatie en de weken erna

    Zo dat valt allemaal wel erg tegen! Sterkte en hopelijk kom je snel in een goede balans. Foodie zijn kan altijd, ik droom over eten, maar het zou fijn zijn als je weer wat kan eten!! Sterke met alles.

    Go to comment
    2018/06/20 at 4:06 pm
  • From Hanneke de Jonge on De gastric sleeve operatie en de weken erna

    Nee valt inderdaad nog niet mee, maar we houden de moed erin 🙂 Ja dat zou een leuke blog zijn, babyhapjes haha. Dankjewel hoor Coby. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/06/20 at 9:29 am
  • From Coby on De gastric sleeve operatie en de weken erna

    Jesum, valt goed tegen al met al, en toch ook oedeem.
    Pff, leuk afvallen maar niet op deze manier.
    Hoop dat het goedkomt en rustig aan weer pureetjes naar binnen.
    Misschien een foodblog voor 1 jarigen?
    Spannende gepureerde hapjes?
    Sterkte meid! Knap hoor!

    Go to comment
    2018/06/19 at 5:24 pm
  • From Hanneke de Jonge on Het perfect gekookte ei

    Dankjewel voor de tip.

    Go to comment
    2018/06/19 at 10:54 am
  • From J. Kloes on Het perfect gekookte ei

    Gaatje prikken in de bolle kant daar zit de luchtkamer. Als je niet goed het verschil kunt zien tussen de bolle en puntige kant van het ei dompel je het ei eerst onder in het pannetje met koudwater, het ei kantelt zich een beetje met de luchtkamer naar boven. Dus dan weet je het.

    Go to comment
    2018/06/19 at 10:34 am
  • From Hanneke de Jonge on De gastric sleeve operatie en de weken erna

    Fijn voor je Diane dat het goed. De meesten uit mijn groepje gaan ook goed. Wat moet ik mij eigenlijk voorstellen bij een mini GBP? Uiteindelijk zal het inderdaad wel goedkomen….geduld is een schone zaak. Dankjewel. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/06/19 at 10:27 am
  • From Hanneke de Jonge on De gastric sleeve operatie en de weken erna

    Het zal wel een keertje goedkomen, maar het blijft frustrerend dat je lekker staat te koken en het zelf niet eten kan. Dankjewel voor je lieve wensen. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2018/06/19 at 10:26 am
  • From Diane on De gastric sleeve operatie en de weken erna

    Hoi, bedankt voor je verhaal
    Ik heb 3bijna 2 weken geleden een mini GBP gehad en heb meer geluk gehad dan jij. Op wat ongemakken na geen echte grote klachten. Ik wens je veel succes en uiteindelijk zal het wel goedkomen met het eten.

    Go to comment
    2018/06/19 at 10:13 am
  • From Hanneke on De gastric sleeve operatie en de weken erna

    Och Hanneke wat een verhaal. Vind het zo sneu voor je dat het niet voorspoedig gaat. Ik hoop echt dat het tij snel voor je keert. En ik vind het ontzetten knap van je maar leef ook met je mee. De frustratie dat je niet van je eigen heerlijkheden kunt genieten. Het lijkt mij een ontzettende onrust in je eigen ik geven. Ik wens je heel veel sterkte en voorspoed toe en hoop echt dat je snel weer wat beter kunt eten.

    Groetjes Hanneke Dekker

    Go to comment
    2018/06/19 at 9:55 am
  • From Hanneke de Jonge on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    Hoi Mo, ik ben inmiddels geopereerd op 25 april zoals je in mijn nieuwe blog kunt lezen. Het gaat helaas nog allemaal niet super, maar ik heb gewoon dikke pech. Het groepje waarmee ik begonnen ben, doen het allemaal super. Heel veel succes met de operatie en het komt allemaal goed met je! Lieve groet, Hanneke

    Go to comment
    2018/06/18 at 7:59 am
  • From Mo on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    Succes
    Ik heb me ook aangemeld
    Week geleden kreeg vrijdag telefoon ik nog komen voor het traject.
    Wat eerste bezoek inhoud ben ik vergeten te vragen.
    Ik loop al 7 maand bij de dieetist die traject hoef ik niet meer te volgen zei die.
    Ik loop er al jaar meer en nu de knop doorgehakt .
    Komt ik een te hoge bloeddruk en nog graag jaren bij me gezin wil zijn.
    Ik wordt geholpen in mcl
    Succes met de operatie

    Go to comment
    2018/06/17 at 7:57 pm
  • From De gastric sleeve operatie en de weken erna - Culinea.nl; on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    […] Hier kan je lezen waarom ik tot deze beslissing gekomen ben. […]

    Go to comment
    2018/06/17 at 7:17 pm
  • From Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen? - Culinea.nl on Verse kruiden...wat doe je ermee

    […] zout, dat is sowieso beter voor je, maar breng je gerecht op smaak met deze kruiden of specerijen. Hier kan je alles lezen over toepassingen van verse […]

    Go to comment
    2018/04/14 at 11:59 am
  • From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er

    Beste Danny, paarse rijst (Jesburry) is door een Chinese wetenschappers ontwikkelde genetisch gemodificeerde rijst. Deze is nog niet echt te koop voor ons en de vraag is of dit wel zal gebeuren. Mvg, Hanneke

    Go to comment
    2018/04/12 at 10:02 am
  • From Danny on Welke rijstsoorten zijn er

    Ik mis een rijst soort er is nu ook een paarse rijst soort kunt u daar meer info van vinden het soort heet jesburry of iets dergelijks

    Go to comment
    2018/04/11 at 6:01 pm
  • From Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen? - Culinea.nl on De gezonde effecten van Curcuma

    […] gezond kruid en heeft heel veel medicinale kwaliteiten. Je kunt er alles over lezen in mijn blog: De gezonde effecten van […]

    Go to comment
    2018/04/10 at 1:23 pm
  • From Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen? - Culinea.nl on Hoe kan je knoflookadem neutraliseren?

    […] recept voor gepofte knoflooksoep voor jullie. Maar ja die vervelende adem na het eten van knoflook. Hier kan je lezen hoe je ervan […]

    Go to comment
    2018/04/10 at 12:58 pm
  • From Tulpenlunch Food as ART - Culinea.nl on Rosé bubbels uit Zeewolde

    […] het spektakel los gaan. Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd met een glas rosé bubbels van Wijngoed Wilgenhorst uit Zeewolde. Tulpen en producten uit de Flevopolder, stonden centraal in dit bijzondere […]

    Go to comment
    2018/04/08 at 7:55 pm
  • From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt

    Nou hopperdepop naar de Turk dan maar.

    Go to comment
    2018/04/06 at 7:55 am
  • From Dagmar on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt

    Superleuk, nu helemaal zin om te gaan shoppen in een Turkse supermarkt!

    Go to comment
    2018/04/05 at 5:38 pm
  • From Culinea is genomineerd voor de Liebster Award - Culinea.nl on Wie zit er achter Culinea?

    […] Barneveld in het restaurant van mijn ouders. Daar moest ik al vroeg meehelpen in de zaak. In mijn bio kan je er meer over […]

    Go to comment
    2018/04/05 at 12:00 pm
1 3 4 5