Kabbel iets in ons gastenboek.

  • From Review Amsterdam Kookboek - Culinea.nl; on Kunnen we nog wel paling eten?

    […] in Amsterdam bekende visser (en onderzoeksvisser) Piet Ruijter laat ons weten dat door het eten van paling, wij deze vis juist in stand houden. Stoofaal is een typisch Amsterdams gerecht gemaakt van paling, […]

    Go to comment
    2019/05/28 at 1:48 pm
  • From Hanneke de Jonge on De tafel dekken voor een etentje thuis

    Leuk om te vernemen. Heel veel succes en plezier met jouw etentje thuis. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2019/05/20 at 7:11 am
  • From chiniita on De tafel dekken voor een etentje thuis

    Zeer duidelijke uitleg..Heb binnenkort een dineetje, en zal de tips zeker toepassen.
    Bedankt.

    Go to comment
    2019/05/19 at 4:24 pm
  • From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on Water met een smaakje

    […] te maken of een lekkere Tinto de verano te schenken. Een kan gekoeld water is een must, maar water met een smaakje doet het ook heel erg […]

    Go to comment
    2019/05/10 at 12:35 pm
  • From We gaan weer barbecueën - Culinea.nl; on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen

    […] soorten kruidenboters staan op de site, zoek ze maar eens op. Hier vind je o.a. heerlijke groene kruidensauzen. Stokbroodje erbij en jouw perfecte barbecue kan beginnen. Maak ook deze heerlijke […]

    Go to comment
    2019/05/10 at 12:34 pm
  • From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Dankjewel Jose, lief van je.

    Go to comment
    2019/04/27 at 11:49 am
  • From Jose on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Je ziet er prima uit, mooi zo!

    Go to comment
    2019/04/27 at 7:01 am
  • From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Dankjewel Anneke, lief van jou. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/26 at 6:31 am
  • From Hanneke de Jonge on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Dankjewel Isabel

    Go to comment
    2019/04/26 at 6:31 am
  • From Isabel on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Gefeliciteerd met deze topprestatie! En heel goed dat je maar weer eens benoemt dat dit niet de gemakkelijkste weg is Knap gedaan!

    Go to comment
    2019/04/26 at 6:21 am
  • From Anneke on Een jaar na mijn gastric sleeve operatie

    Top gedaan Hanneke, trots op jou xxxx

    Go to comment
    2019/04/25 at 8:29 pm
  • From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Een half jaar na de gastric sleeve operatie

    […] Lees ook mijn Blog Een half jaar na de gastric sleeve operatie. […]

    Go to comment
    2019/04/25 at 2:00 pm
  • From Een jaar na mijn gastric sleeve operatie - Culinea.nl; on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    […] hebben in mijn blog Foodblogger gaat aan de maagverkleining al kunnen lezen waarom ik tot deze maatregel gekomen ben. Na jarenlang met overgewicht gekampt te […]

    Go to comment
    2019/04/25 at 1:54 pm
  • From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije

    Dankjewel Monique, we hebben ook heel erg genoten en hopen dit weer te mogen meemaken als mama 90 mag worden. Liefs, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/24 at 2:05 pm
  • From Monique de Jonge on Met de familie naar Turkije

    Wat een mooi verslag Hanneke! Zo geniet ik met jullie mee! Ik hoop dat jullie het weer mogen beleven als jullie moeder 90 wordt!
    Liefs,
    Monique

    Go to comment
    2019/04/24 at 11:40 am
  • From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije

    Dankjewel, we kunnen jou niet genoeg bedanken voor deze fantastische belevenis.

    Go to comment
    2019/04/23 at 3:24 pm
  • From Hanneke de Jonge on Met de familie naar Turkije

    Ja, ik zat er nog helemaal in en heb het dus gelijk geschreven. Wat hebben wij genoten!

    Go to comment
    2019/04/23 at 3:24 pm
  • From Hanneke de Jonge on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen

    Dankjewel, die ken ik niet. Ga ik eens uitproberen, bedankt voor de tip. Met culinaire groet, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/23 at 3:21 pm
  • From Marjan on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen

    Mooi overzicht!
    Ik mis de heerlijke Frankfurter Grüne Sosse!
    Met gekookt ei, aardappeltes, asperges etc. etc.

    Go to comment
    2019/04/23 at 7:10 am
  • From Ingrid van der Geld on Met de familie naar Turkije

    Hoi Hanneke,
    Ben je net terug, heb je al een uitgebreid reisverslag geschreven. Heerlijk om zo, ook door de leuke foto's, te kunnen meegenieten!

    Go to comment
    2019/04/23 at 7:01 am
  • From Jacqueline on Met de familie naar Turkije

    Mooi verslag Hanneke.
    Het was een fantastische reis zo met elkaar en heerlijk weer, eten en gezelligheid

    Go to comment
    2019/04/23 at 6:33 am
  • From Hanneke de Jonge on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    Hoi Monique, wat spannend maar ook wat goed van jou. Ik heb een sleeve genomen, daar val je minder door af dan met een bypass. Ben nu 35 kilo kwijt. Het gaat eindelijk goed, mijn schildklier was een tijd ontregeld geweest, waardoor ik nu heel veel verlaagd ben qua medicatie van 150 naar 75 mcg Euthyrox. Heel veel succes en sterkte met het traject. Groetjes, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/09 at 2:30 pm
  • From Monique on Foodblogger gaat aan de maagverkleining

    Hoi Hanneke ! Zelf ben ik ook Hashimoto patiënt . Ik ga komende week met mijn huisarts een GBP bespreken . Mag ik vragen hoe het ondertussen met je gaat ? Hoeveel ben je afgevallen ?! Groetjes Monique

    Go to comment
    2019/04/09 at 2:09 pm
  • From Hanneke de Jonge on Koolsoorten

    Dankjewel Barbara, leuk om te lezen. Mvg, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/07 at 7:18 am
  • From Barbara on Koolsoorten

    dankjewel Hanneke,
    Wat fijn zo'n overzicht. Ik wil de verschillende koolsoorten wat beter leren kennen. En…. voila!
    Heel fijn

    Go to comment
    2019/04/07 at 7:08 am
  • From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk

    Dankjewel Jan, goed te horen. Met culinaire groet, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/04 at 11:20 am
  • From Hanneke de Jonge on De gezonde effecten van Curcuma

    Hi Ilse, het was achteraf geen wondroos, maar mijn been gaat nu goed dank je. Met vriendelijke groeten, Hanneke

    Go to comment
    2019/04/04 at 11:19 am
  • From Jan Scherders on Verschillende soorten biefstuk

    Erg fijn artikel. Helder, duidelijk en tsjokvol informatie. Dank je wel

    Go to comment
    2019/04/02 at 8:08 pm
  • From Ilse Van Roeyen on De gezonde effecten van Curcuma

    En is de wondroos zonder antibiotica weggegaan? Vele groetjes

    Go to comment
    2019/03/30 at 6:51 pm
  • From Groene bladgroenten - Culinea.nl; on Koolsoorten

    […] de zeer uitgebreide groentekeuze die we hebben. Ik heb al eens een blog geschreven over de diverse koolsoorten, deze keer wil ik het met jullie hebben over groene bladgroenten. Groene bladgroenten zoals […]

    Go to comment
    2019/03/25 at 10:44 am
  • From Het uitzetten van glasaaltjes in Wolderwijd - Culinea.nl; on Kunnen we nog wel paling eten?

    […] je kunt lezen in mijn blog Kunnen we nog wel paling eten? gaat het steeds beter met onze palingstand. Vooral omdat de Stichting DUPAN ( Duurzame […]

    Go to comment
    2019/03/06 at 12:47 pm
  • From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er

    Hallo Florence, ja die arborio in de jute zak is erg goed. Met culinaire groeten, Hanneke

    Go to comment
    2019/02/24 at 2:49 pm
  • From Florence van den Bos on Welke rijstsoorten zijn er

    Hallo,

    De Arborio Rijst kan je vinden bij de Ah neem dan wel de jutte zak. Dat is de echte niet die van lassie is totaal niks.

    Ik ben in Italie geboren

    Risotto moet je niet bakken die moet je met bouillon koken Ik doe 25 Minuten en afblussen met wijn Mmmm heb er nu al trek in veel ik maak de risotto ook wel eens met Safraan dan word hij mooi geel en dan doe ik er Porcini bij. dat zijn een bepaald soort gedroogde paddestoelen ze ruiken zeer sterk Heeeerlijk!!!!!!!
    Of ik maak Risotto ook wel eens met Garnalen ook lekker.

    Je kunt de rijst ook bij een Italiaanse winkel halen Als die bij je in de buurt is, maar die Arborio zijn iets duurder dan de Ah Jutte zak.

    Veel plezier met het maken Mmmm

    Met vriendenlijke groet Florence van den Bos

    Go to comment
    2019/02/23 at 5:08 am
  • From Hanneke de Jonge on HET culinaire hoogtepunt van mijn verjaardag

    Het was top georganiseerd Tjitze. Dankjewel!

    Go to comment
    2019/02/19 at 10:24 am
  • From Tjitze Van Der Dam on HET culinaire hoogtepunt van mijn verjaardag

    Heel graag gedaan! Wat ontzettend tof dat jullie er waren!!

    Go to comment
    2019/02/18 at 3:40 pm
  • From Hanneke de Jonge on Ontvoerd op mijn verjaardag

    Dankjewel Judith :). Hartelijke groeten Hanneke

    Go to comment
    2019/02/16 at 1:13 pm
  • From Judith on Ontvoerd op mijn verjaardag

    Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag

    Go to comment
    2019/02/15 at 9:52 pm
  • From Ontvoerd op mijn verjaardag - Culinea.nl; on Genieten aan het water bij Restaurant Pier16 in Nagele

    […] hebben er al een keer eerder genoten en als we aankomen kunnen we nog net een mooie foto maken van de zon die verdwijnt ‘in’ […]

    Go to comment
    2019/02/15 at 3:10 pm
  • From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er

    Hoi Remko, de AH heeft wel Arborio rijst in hun assortiment. Als je dit niet kunt vinden, zou ik gewoon risotto rijst gebruiken. Hoop dat je hier iets mee kunt. Met culinaire groeten, Hanneke

    Go to comment
    2019/01/30 at 5:01 pm
  • From R.S. on Welke rijstsoorten zijn er

    Ik ga een gebakken risotto maken en heb daarvoor Arborio rijst nodig. Nu is deze niet te vinden in de standaard supermarkten. Wel is er een risotto rijst te koop, maar als ingrediënt staat er alleen "risottorijst" op de verpakking. Nu is Arborio rijst een risotto rijst maar niet iedere risotto rijst is Arborio. Kan ik gewoon de risotto rijst gebruiken?

    Go to comment
    2019/01/30 at 1:44 pm
  • From Hanneke de Jonge on Welke levensmiddelen zijn ten minste houdbaar tot?

    Hoi Marion, als het er nog goed uitziet en ruikt, kan je het gewoon gebruiken. Misschien dat de smaak iets achteruit gegaan is. Mvg Hanneke

    Go to comment
    2019/01/06 at 11:54 am
  • From Marion van der Linde on Welke levensmiddelen zijn ten minste houdbaar tot?

    Ik heb nog een afgesloten zakje met zwarte peper, et minstens goed tot 2014. niet klonterig. kan ik dat nog gebruiken

    Go to comment
    2019/01/05 at 5:04 pm
  • From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er

    Dankjewel Wim. Ik vermoed dat de rijstmerken de wilde rijst voorkoken voordat ze gemengd worden met de andere soorten rijst, zodat ze tegelijkertijd gaar worden. Mvg, Hanneke

    Go to comment
    2018/12/31 at 8:16 am
  • From Wim on Welke rijstsoorten zijn er

    leuk artikel, maar begrijp alleen niet dat als je wilde rijst vermengd met een andere rijstsoort, hoe je de kooktijd dan kunt verminderen ?
    Lijk me logisch dat als de andere vermengde rijst gaar is en de wilde rijst nog niet, dat je het moet doorkoken tot de wilde rijst ook gaar is met gevolg dat de andere rijst te gaar is.

    Go to comment
    2018/12/29 at 8:50 pm
  • From Met Champagne het nieuwe jaar in - Culinea.nl; on Rosé bubbels uit Zeewolde

    […] Ook in Nederland worden er tegenwoordig mousserende wijnen geproduceerd. Zelfs uit ons eigen dorp komt een lekkere bubbel. Lees hier alles over in mijn blog: Rosé bubbels uit Zeewolde. […]

    Go to comment
    2018/12/28 at 10:52 am
  • From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk

    Hoi Carla, de côte de boeuf wordt gesneden van de eerste 5-6 ribben van het rund en is een soort biefstuk met het bot eraan.
    De rosbief komt uit de bil van een koe en is een heel mager stuk vlees, niet te vergelijken met côte de boeuf en heeft ook een andere bereidingswijze. Je kunt bij de rosbief natuurlijk wel een Vietnamese salsa maken.
    Haal voor het bakken de rosbief een half uurtje van te voren uit de koelkast. Verhit een bakpan met boter en bak hierin de rosbief op hoog vuur rondom Laat de rosbief daarna ongeveer 20 minuten (voor een rosbief van ongeveer 800 gram) garen in een oven van 180 graden.
    Mvg, Hanneke

    Go to comment
    2018/12/22 at 7:52 am
  • From Carla van Paridon on Verschillende soorten biefstuk

    Wij hebben een recept voor cotes de boeuf (Allerhande van Kerst 2018) maar vroegen ons af wat het verschil met rosbief is. En of het recept (met Vietnamese salsa) ook met rosbief te maken is.

    Go to comment
    2018/12/21 at 4:28 pm
  • From Amerikaanse benamingen voor vleessoorten - Culinea.nl; on Verschillende soorten biefstuk

    […] Lees ook mijn blog over Verschillende soorten biefstuk. […]

    Go to comment
    2018/12/16 at 1:42 pm
  • From Hanneke de Jonge on Gebruik jij de nieuwe Schijf van Vijf?

    Hoi Julian, dit zijn de percentages.
    Percentage schijf 1: 25-30%
    Percentage schijf 2: 25-30%
    Percentage schijf 3: 15%
    Percentage schijf 4: 5-10%
    Percentage schijf 5: 20%
    Succes met jouw opdracht. Gr. Hanneke

    Go to comment
    2018/12/12 at 11:54 am
  • From julian on Gebruik jij de nieuwe Schijf van Vijf?

    Hallo Hanneke,
    Mag ik ook het percentage weten van elk vak. Dit wil ik graag weten voor een opdracht van biologie. Dank u wel.

    Go to comment
    2018/12/11 at 9:40 pm
1 3 4 5