From Suzanne on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
U heeft gelijk ja! Ik heb de kennis uit dit artikel toegepast in de keuken en inderdaad mijn kip <a href="https://www.youtube.com/watch?v=08S3jK5MUvY">smaakte</a> erg lekker. Nogmaals bedankt!
From Yvette vd N on Hoe kan je eten minder pittig maken
Iemand met een notenallergie hoeft niet persé allergisch te zijn voor pinda. Pinda is immers geen noot, maar een peulvrucht. En iemand met pinda-allergie hoeft niet persé ook allergisch voor noten te zijn. Ik heb deze info van de arts van mijn dochter met pinda-allergie.
From Hanneke de Jonge on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Goedemorgen Suzanne, graag gedaan. Jouw gerechten zullen waarschijnlijk niet mislukken, maar een goede wijn/spijs combinatie kan jouw gerechten nog lekkerder maken. Mvg, Hanneke
From Suzanne on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Bedankt voor de informatie! Ik had er helemaal geen idee over dat het ook uitmaakt welk wijnsoort je gebruikt. Misschien is dat ook de reden waarom mijn recepten altijd mislukten.
From Marileen on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Jazeker, heb alles kunnen krijgen en nog meer dan dat, want het is voor mij net als de action. Je hebt 1 of 2 dingen nodig maar komt met handen/tassen vol naar buiten haha. Ik kom er zo graag! Groetjes Marileen
From MaRin on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Hahaha, wat grappig…ik was op zoek naar een Turks recept en wil de ingrediënten in deze Turkse winkel gaan halen. Ik kom deze site plots tegen, en ik ga meteen mijn schoenen aantrekken en op de fiets stappen. Het is even een eindje fietsen, maar dan heb je ook wat 🙂
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Dankjewel Noortje, leuk om te horen. Volgens mij is Mahmood rijst een basmati rijst en is Mahmood de naam van het merk net zoals wij Lassi kennen. Hoop je hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Groetjes, Hanneke
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Hoi Carla, ik heb er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord en zou ik niet weten waar je dit kunt kopen. Misschien informeren bij een toko? Sorry dat ik je niet helpen kan, google gaf ook al geen uitkomst. Mvg, Hanneke
From Tips om je tafel met kerst feestelijk aan te kleden - Vrouw on De tafel dekken voor een etentje thuis
[…] mijn blog De tafel dekken voor een etentje thuis lees je hoe de tafel gedekt kan worden. Maar hier gaan we nog de finishing touch geven aan jouw […]
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Beste Anja, Ik zou het stuk vlees in z’n geheel braden in de oven. Eerst het vlees uit de koelkast op kamertemperatuur laten komen. Bestrooien met peper en zout. Rondom aanbakken in een hete koekenpan met olie. Dan op een braadslee leggen en ongeveer 30-45 minuten in de oven op 150 graden braden tot roze van binnen. Als je een vleesthermometer hebt, deze gebruiken. 55-58 graden Celcius: medium rare 60-63 graden Celcius: medium Uit de oven halen en 10 minuten laten rusten voordat je het in dunne plakken snijdt. Met culinaire groet, Hanneke
From Sonja Dekker on Hoe kan je eten minder pittig maken
Ik probeerde voor het eerst een recept in een slow food pan. Grote hoeveelheid, ongeveer vier liter. Ik voegde 6 gram chilipeper toe zoals in het boekje stond dat bij de pan zat. Veels te pittig ! Ik heb de stoofpot (met rundvlees, champignons en tomaat) gered dankzij de tips op internet (creme fraiche, citroensap, suiker, melk, pindakaas) en op mijn bord hielp gewoon de witte rijst, mango chutney en atjartjampoer. Vooral flink wat van dat laatste zorgde ervoor dat ik uiteindelijk zelfs nog redelijk lekker heb gegeten.
From Kerstrally 2019, how about foodbloggers? - Gereons Keuken Thuis on Zelfgemaakte cadeautjes voor de feestdagen
[…] van Culinea maakt graag zelfgemaakte cadeautjes Gereons Keuken Thuis weet er alles van niet is zo leuk in de aanloop naar Kerstmis om […]
From Fleur on Hoe overleef ik de feestdagen met een maagverkleining?
Wat een heerlijk advies. Instructies vooraf en niet in de januari maand aan de afvalrace beginnen. Al die gerechten, foto's, de tv kookprogramma en de advertenties van onze grote grutters, ze dragen allemaal bij voor een sfeervol en heerlijk eetfestijn. Ik neem je advies graag van harte en voel me er goed bij, ook in januari en de rest van het nieuwe jaar. Merry Christmas
From Hanneke de Jonge on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken
Hi Rob, ja met Social Deal was het inderdaad een goede prijs. Ik heb op hun website gekeken, maar als je daar doordeweeks 2 uurtjes gaat eten valt de prijs nog wel mee. Met z'n vieren is 145 euro natuurlijk best veel geld. Dan moeten we de Social Deal acties maar goed in de gaten gaan houden 🙂 Mvg, Hanneke
From rob diangelo on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken
we zijn hier geweest via "social deal". dat was een prima prijs/kwaliteit verhouding. nu is dat niet meer te boeken. dat betekent dat je minimaal met 4 personen eur 145 kwijt bent. nou zo goed was het nou ook weer niet…
From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Ja het is een super winkel, ik woon niet eens in Harderwijk maar rij er toch graag naar toe. Inderdaad hele aardige mensen en mooie keuze van producten. Mvg Hanneke
From Marjolein Helmink on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
De fijnste turkse supermatkt die je maar kan wensen, kwam er dagelijks, soms wel 2x per dag. Ik woonde er vlakbij. We zijn nu verhuisd maar ik mis ze nog dagelijks en niet alleen voor de boodschappen, ook voor de gezelligheid! Super lieve mensen!
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Hi Tina, mijn man lust ook geen rijst maar mijn nasi vind hij wel lekker. Ik heb hier een receptje voor je: https://www.culinea.nl/recepten/pittige-tofu-met-vegetarische-nasi/. Groetjes, Hanneke
Hartelijk dank voor de INFO RIJST , ik lust niets van rijst , maar als wij bij een chinees bestellen vraag ik altijd nasi Heerlijk vind ik deze . De vraag is altijd……….. hoe doen ze het toch ik bak er niks van . Er zijn verschillende websites maar vraag mij toch af waar vind ik de juiste .Groetjes Tina
From Bauke van der Veen on Graangevoerd en grasgevoerd vlees
Quote: 'Wat veel mensen niet weten is dat de meeste grasgevoerde runderen eigenlijk nooit 100% grasgevoerd zijn. In de wintermaanden gaan deze dieren vaak naar binnen en krijgen naast gedroogd gras – ook maïs of graan – aangeboden. Maar het grootste gedeelte van het jaar lopen ze lekker buiten te grazen.'
Dat is niet helemaal waar… ons vlees is wel 100% grasgevoerd. In de winter krijgen de runderen hooi uit eigen natuurgebieden, en worden niet bijgevoerd met mais of graan. Als dit wel gebeurd mag het pertinent geen grasgevoerd heten, dan is het dus al graangevoerd. 100% Grasgevoerd bestaat dus wel degelijk, en het is inderdaad gezonder dan graangevoerd.
From Suzanne on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Go to comment2020/07/10 at 4:23 pm
From Hanneke de Jonge on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2020/07/06 at 12:33 pm
From Margriet on De lekkerste wereldse groene kruidensauzen
Go to comment2020/07/06 at 12:23 pm
From Hanneke de Jonge on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2020/07/03 at 2:16 pm
From Yvette vd N on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2020/06/30 at 11:02 am
From Hanneke de Jonge on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Go to comment2020/06/26 at 8:10 am
From Suzanne on Hoe combineer je wijn bij gerechten?
Go to comment2020/06/25 at 7:10 pm
From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2020/06/20 at 11:58 am
From Marileen on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2020/06/20 at 10:32 am
From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2020/06/17 at 10:21 am
From MaRin on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2020/06/17 at 10:00 am
From Jef Debelder on Samenwerken met Culinea
Go to comment2020/05/11 at 11:02 am
From Hanneke de Jonge on Kookboek The Lemon Kitchen
Go to comment2020/05/02 at 7:51 am
From Jadis - The Lemon Kitchen on Kookboek The Lemon Kitchen
Go to comment2020/05/01 at 5:54 pm
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2020/04/28 at 7:13 am
From Noortje on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2020/04/27 at 3:12 pm
From Fransreinbergen on Welke kruiden kan je gebruiken bij welke kwalen?
Go to comment2020/01/20 at 2:10 pm
From Hoe overleef ik de feestdagen als kleine eter? - Kleine Porties on Hoe overleef ik de feestdagen met een maagverkleining?
Go to comment2020/01/20 at 8:24 am
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2020/01/12 at 8:36 am
From Carla on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2020/01/12 at 8:15 am
From Tips om je tafel met kerst feestelijk aan te kleden - Vrouw on De tafel dekken voor een etentje thuis
Go to comment2019/12/16 at 12:59 pm
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/12/15 at 6:27 pm
From Anja Coppers on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/12/15 at 1:11 pm
From Hanneke de Jonge on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2019/12/10 at 10:00 am
From Sonja Dekker on Hoe kan je eten minder pittig maken
Go to comment2019/12/09 at 6:51 pm
From Hanneke de Jonge on Zelfgemaakte cadeautjes voor de feestdagen
Go to comment2019/12/04 at 8:58 am
From Kerstrally 2019, how about foodbloggers? - Gereons Keuken Thuis on Zelfgemaakte cadeautjes voor de feestdagen
Go to comment2019/12/04 at 7:49 am
From Hanneke de Jonge on Hoe overleef ik de feestdagen met een maagverkleining?
Go to comment2019/12/03 at 10:50 am
From Fleur on Hoe overleef ik de feestdagen met een maagverkleining?
Go to comment2019/12/03 at 7:33 am
From Hanneke de Jonge on De opmars van vergeten groenten
Go to comment2019/10/27 at 9:20 am
From wout on De opmars van vergeten groenten
Go to comment2019/10/26 at 2:40 pm
From Hanneke de Jonge on Het boek Kerst van Donna Hay
Go to comment2019/10/17 at 9:49 am
From Gonny on Het boek Kerst van Donna Hay
Go to comment2019/10/16 at 1:27 pm
From Hanneke de Jonge on Het boek Kerst van Donna Hay
Go to comment2019/10/16 at 8:42 am
From Marianne on Het boek Kerst van Donna Hay
Go to comment2019/10/16 at 6:36 am
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/10/01 at 10:46 am
From Jan Neggers on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/10/01 at 2:10 am
From Hanneke de Jonge on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken
Go to comment2019/09/07 at 12:45 pm
From rob diangelo on Restaurant Zomertuin De Wereldkeuken
Go to comment2019/09/07 at 11:36 am
From Hanneke de Jonge on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2019/09/06 at 7:17 am
From Marjolein Helmink on Wat koop ik bij de Turkse supermarkt
Go to comment2019/09/06 at 3:58 am
From Hanneke de Jonge on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/08/12 at 9:01 am
From tina on Welke rijstsoorten zijn er
Go to comment2019/08/12 at 8:55 am
From Hanneke de Jonge on Graangevoerd en grasgevoerd vlees
Go to comment2019/08/06 at 9:41 am
From Bauke van der Veen on Graangevoerd en grasgevoerd vlees
Go to comment2019/08/05 at 4:10 pm
From Pizza maken op Yakiniku Kamado Grill - Culinea.nl; on We gaan weer barbecueën
Go to comment2019/08/05 at 10:23 am
From Hoe onderhoud ik mijn snijplank - Culinea.nl; on Mijn nieuwe pannen
Go to comment2019/07/11 at 8:45 am
From Graangevoerd en grasgevoerd vlees - Culinea.nl; on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/06/05 at 11:05 am
From Hanneke de Jonge on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/05/31 at 6:25 am
From Ame on Verschillende soorten biefstuk
Go to comment2019/05/30 at 8:20 pm