Ekomenu foodybox

Ekomenu foodybox

Ik mocht van Ekomenu drie biologische maaltijdpakketten en een 100% biologisch fruittas ontvangen om uit te proberen. In de fruittas zit Hollands seizoensfruit en exotisch fruit. Deze tas bestaat elke week uit 15 stuks verschillende soorten fruit.

 

Natuurlijk zijn er al diverse soorten maaltijdboxen te koop, maar die van Ekomenu is 100% biologisch, vers van de boer, zonder kunstmatige toevoegingen en met gezonde producten van topkwaliteit. Heerlijke Nederlandse en ‘buitenlandse’ recepten. Wekelijks worden deze geselecteerd en aangepast op jouw leefstijl.
Ekomenu helpt jouw aan een gezonder eetpatroon, gezond eten zonder er over na te hoeven denken.

 

Ekomenu foodybox

 

Bij Ekomenu kan jij zelf wekelijks bepalen wat je gaat eten middels Mijn Persoonlijk Menu. Je kiest recepten uit die bij jou leefstijl passen. En er wordt rekening gehouden met allergieën en smaak. Per dag kan jij zelf de hoeveelheden aanpassen of zelfs een extra recept bestellen.
Er is keuze uit 12 leefstijlen zoals Vegetarisch, Vegan, Koolhydraatarm, Gluten-lactosevrij, Afslanken, Diabetes, Zwanger, Variatiemenu, etc.

 

Ekomenu is heel erg bezig om verspilling tegen te gaan, dit is beter voor het milieu en jouw portemonnee. De maaltijden worden verpakt in recyclebare papieren zakken en er wordt op maat ingekocht, waardoor er verspillingen worden tegen gegaan.

 

In de pakketten die ik ontving zat:

 

Spaghetti Bolognese met kalfsgehakt
In de zak: ui, knoflook, wortelen, prei, bleekselderij, blikje tomaten, Italiaanse kruiden en prachtig mooi en mals kalfsgehakt. Erbij een hele goede bereidingswijze. Ik heb echter alles wat in de tas zat aan groente en vlees – behalve de spaghetti – gebruikt, waardoor ik een mega pan vol met heerlijk eten had. Geeft niet….manlief eet morgen nog graag een portie.

Ekomenu foodybox

Marokkaanse stoof
Hierin zat kipdijfilet in blokjes gesneden, gekleurde wortelen, rode ui, courgette, rozijnen, volkoren couscous, ras-el-hanout kruiden en een citroen. Omdat ik de structuur van couscous niet verdraag heb ik dit vervangen door polenta. Lekker Midden-Oosters maaltje, maar ook weer ruime porties.

Ekomenu foodybox

Zuurkool ovenschotel
Zuurkool, aardappelen, appel, ui, paprika amandelschaafsel en vegan chorizo maken deze heerlijke zuurkool ovenschotel met aardappelrösti, paprika, chorizo en amandel. Dit is weer eens een hele andere manier op zuurkool te bereiden.
Ook hier weer een ruime portie, genoeg voor 2-4 personen.

Ekomenu foodybox

Deze Ekomenu foodybox was een leuke verrassing om te ontvangen en alle recepten waren overzichtelijk en makkelijk te maken.

 

Groot gemak uit een papieren zak

Ekomenu foodybox

 

En ik heb goed nieuws voor jullie:

Jullie kunnen één maaltijdpakket voor 2 personen met een korting van wel liefst 50% bestellen bij Ekomenu. Dan kan je dit geweldige concept zelf uitproberen!

 

Je kunt via de zoekbalk, rechts bovenin, ‘Proefpakket’ invullen. Vervolgens kan je kiezen uit drie verschillende proefpakketten:
• Proefpakket variatie
• Proefpakket vegetarisch
• Proefpakket Vegan
Klik op ‘2 personen’ en vervolgens op ‘1 maaltijd’. Het proefpakket bevat namelijk één maaltijd voor twee personen. Normaliter kost dit proefpakket €12,50 maar wanneer je drukt op ‘Nu bestellen’ wordt de korting van 50% verwerkt. De nieuwe prijs wordt €6,25 inclusief bezorgen. Super toch? Let op er kan maar één proefpakket per persoon worden toegevoegd aan het winkelmandje.


Plaats een reactie

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden