Happy Weight 100% vergoeding door Zilveren Kruis

Heb je een aanvullend pakket van twee of meer sterren bij het Zilveren-Kruis, dan krijg je het Happy Weight pakket volledig vergoed. Het eigen risico is niet van toepassing.

 

Bekijk na het lezen hier alvast de actie van Happy Weight.

 

Sinds 2006 heeft Happy Weight zich ingezet voor het ontwikkelen van effectieve programma’s om een gezond eet- en leefpatroon aan te leren, met als ultieme doel het behouden van een blijvend gezond gewicht. Al meer dan 74.500 mensen volgden een programma van Happy Weight.

 

Deelnemers gaan thuis zelfstandig aan de slag met het programma en krijgen online ondersteuning. Dit Nederlandse initiatief, ondersteund door deskundigen zoals huisartsen, diëtisten en bewegingswetenschappers, volgt de richtlijnen van de Nederlandse Gezondheidsraad en is positief beoordeeld door het Voedingscentrum. Bovendien wordt het programma vergoed door verschillende zorgverzekeringen, waaronder een speciale campagne voor Zilveren Kruis-verzekerden. Heb je een aanvullend pakket van twee of meer sterren, dan krijg je het Happy Weight pakket volledig vergoed. Het pakket is ontzettend uitgebreid om met gewone voeding een gewoon gezond gewicht te verkrijgen en te behouden. Stap voor stap leren we onze deelnemers een gezond eet- en leefpatroon aan.

 

Met het Happy Weight inspiratiereceptenboek kun je veel tips krijgen over wat je wel en liever niet moet eten. Daarnaast staan er een aantal lekkere en gezonde recepten in om 2024 alvast goed te beginnen.

 

Het Happy Weight-pakket bestaat uit:

  • vijftien informatieve les-/weekdelen
  • praktische voedingskeuzelijst
  • beweegplannen naar keuze
  • huiswerktoetsen

Daarnaast ontvangen deelnemers de volgende extra’s:

  • een handige Happy Weight-drinkfles
  • het Happy Weight inspiratiereceptenboek (niet in de winkel verkrijgbaar)
  • een praktische taillemeter
Happy Weight 100% vergoeding door Zilveren Kruis

Happy Weight 100% vergoeding door Zilveren Kruis

Wil jij ook een blijvend gezond gewicht? Wil je dat met gewone voeding bereiken? Dan is Happy Weight het antwoord voor jou! Bij Happy Weight geloven we niet in poeders, pillen, shakes of ingewikkelde menu’s of puntensystemen. En als je bij Zilveren Kruis verzekerd bent met een aanvullend pakket van twee of meer sterren kost het volledige Happy Weight-pakket jou helemaal niets. Het eigen risico is niet van toepassing.

 

Bekijk hier de Happy Weight 100% vergoeding door Zilveren Kruis Actie.


Plaats een reactie

author
DoorSeo Gebruiker

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden