Hello Fresh Paasbox Gourmet

Hello Fresh Paasbox Gourmet


Pasen valt vroeg bij ons dit jaar, wij mogen namelijk ruim voor de Paasdagen de Hello Fresh Paasbox Gourmet uitproberen. Omdat gourmetten steeds populairder wordt met feestdagen en zo ook met de Paasdagen, heeft Hello Fresh een feestelijke Paasbox Gourmet samengesteld.

 

Het voordeel van gourmetten is, dat je zelf niet lang in de keuken staat en je gezellig met z’n allen aan het bakken en grillen bent aan tafel.

 

Het feest begint al als de box gebracht wordt …. wat zullen we aantreffen in de doos. Allemaal kleine doosjes met stukjes vlees en vis netjes apart verpakt. Het blijken kalkoenmedaillons, lamsburgertjes en kip met spek omwikkeld te zijn. En de vis bestaat uit tonijnfilet, zalmfilet, schelvis en garnalen.

 

Daarnaast zit er nog een groot stokbrood, roomboter, eieren, paddenstoelen, een bos wortelen, komkommer, prei, tomaten, veldsla, citroen, verse kruiden, sjalotje en knoflook in de Hello Fresh Paasbox Gourmet. En voor het dessert verse rabarber en heerlijke Griekse yoghurt. Natuurlijk ontbreken de chocolade eitjes ook niet in de box.

 

Van te voren marineer je de vis met verse dille en citroen, maak je zelf een heerlijke kruidenboter, een lentesalade en vul je de paddenstoelen met tomatenblokjes en geraspte kaas. Vlak voor het gourmetten bak je het stokbrood af in de oven.

 

Wij hebben de tafel gezellig gedekt in Paassferen. Omdat onze kleindochter bij ons logeert, doet zij gezellig mee aan het gourmetten. Wat een plezier heeft ze om zelf haar vleesje en visje te mogen bakken! Voor het eerst bakt ze haar eigen boerenomeletje in een pannetje. En het stokbrood met de kruidenboter gaat er ook heel goed in bij haar.

 

Voor het nagerecht bakken we de rabarber in de pannetjes. We doen er wat extra suiker en honing erbij, anders ben ik bang dat ze het te zuur gaat vinden…..kinderen zijn toch wel gek op zoet.

 

Het lekkerst komt als laatste …. de chocolade eitjes. Die zijn heel snel op, Caitlynn en opa Auke zijn de zoetekauwen van de familie, dus de eitjes verdwijnen in no-time.

 

Ondanks dat bij het uitpakken lijkt alsof het weinig vlees en vis is, eten we zijn met z’n drieën er goed van en is het ruim voldoende.

 

Naast de Gourmetbox is er ook een HelloFresh Paasbox Brunch te bestellen. Deze bevat heerlijke en gezonde ingrediënten en recepten voor een Paasbrunch! De Paasbox Brunch is er in een Original variant, maar er is ook een Veggie variant zonder vlees of vis.
Wil je dus gezellig gaan gourmetten of brunchen met de Paasdagen, maar heb je geen zin om te verzinnen wat je wilt gaan eten of om de boodschappen zelf te gaan doen? Bestel dan deze heerlijke boxen op: https://www.hellofresh.nl/paasbox

 

De Paasboxen zijn vanaf maandag 13 maart tot en met maand 10 april (23.00 uur) te bestellen via https://www.hellofresh.nl. Op 15 en 16 april worden de boxen geleverd.


2 reacties
José

maart 16, 2017 @ 10:59 pm

Erg leuk leuk om te lezen. Vindt de samenstelling van de boxen uitgebreid en gevarieerd. Zeker aan te raden in het geval je het met de paasdagen in de keuken organisatorisch wat rustiger aan wilt doen. Je kleindochter heeft er in ieder geval heel erg van genoten Ze straalt helemaal op de foto.

Grt José

Hanneke de Jonge

maart 17, 2017 @ 9:32 am

Dank je wel José, het is inderdaad een uitgebreid pakket en erg handig dat je zelf niet hoeft te verzinnen wat te doen met de Paasdagen. Onze kleine Caitlynn heeft zeker genoten 🙂

Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge
Recente reacties

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden