Mijn keukenapparatuur wenslijstje

Mijn keukenapparatuur wenslijstje

Als je graag van koken houdt, dan is goed apparatuur je beste maatje in de keuken. Ik heb weer een webshop gevonden, waar je van alles voor in de keuken kunt bestellen. Het is Horeca Grootkeuken Shop. Nu denk je misschien, ja maar horeca daar kan ik toch niet bestellen. Niets is minder waar, deze webshop heeft ook van alles voor jou in jouw thuiskeuken. Van citruspersen, blenders, thermoskannen, champagnekoelers, snijplanken, raspen, granieten vijzel inductie kookplaatje, keukenmessen, messenslijpers tot wildscharen (handig voor gevogelte). Heel veel pannen van poffertjespan, crêpes pannen tot slowcookers. En van braadthermometers, broodroosters tot tostiapparaten. Teveel om op te noemen. En hier is mijn keukenapparatuur wenslijstje:

Mijn keukenapparatuur wenslijstje

Nu heb ik al heel veel keukenapparaten in de keuken staan, maar elke keer zie je weer iets nieuws en denk je; goh dat is handig. Zo ook bijvoorbeeld een Slowcooker. Natuurlijk kan je iets heel lang op het vuur of in de oven braden, maar dat doe ik alleen maar als ik thuis ben. Je wilt niet iets op het vuur hebben en het huis verlaten, veel te eng. De slowcooker is

een elektrische pan voorzien van een ceramieken inzetpan. Deze wordt vooral voor sudderen en stoven van gerechten gebruikt, zoals vlees, sauzen en soepen. Je kunt hem ‘s morgens aanzetten en als je ‘s avonds thuis komt, is je eten klaar.

Mijn keukenapparatuur wenslijstje

De KitchenAid staafmixer is toch wel een krachtpatser onder de staafmixers. Natuurlijk heb ik nog een staafmixer, maar als die het begeeft, dan komt deze ervoor in de plaats.

Mijn keukenapparatuur wenslijstje

Overigens verkoopt Horeca Grootkeuken Shop diverse KitchenAid apparaten, zoals de complete KitchenAid foodprocessor, de betrouwbare helpende hand die snijd, hakt, raspt, pureert en mengt.

Mijn keukenapparatuur wenslijstjeMijn keukenapparatuur wenslijstje

Of bijvoorbeeld de professionele KitchenAid HeavyDuty K5 rood keukenmachine met roestvrijstalen garde, platte mengarm, deeghaak en roestvrijstalen mengkom. De bakliefhebbers kunnen niet zonder deze machine.

Mijn keukenapparatuur wenslijstjeMijn keukenapparatuur wenslijstje

 

En op mijn keukenapparatuur wenslijstje staat toch ook een Vacumeerapparaat. Niet alleen om levensmiddelen beter te kunnen bewaren of invriezen, maar ook om voeding geschikt te maken voor Sous-vide bereidingen. Hiervoor heb je een Sous-vide systeem nodig en die hebben zij in alle soorten en maten. Hierdoor kan je gerechten door een precies gecontroleerde temperatuur garen.

Mijn keukenapparatuur wenslijstje

Of wat dacht je van een Smoking gun rookapparaat die jouw gerechten een subtiele rooksmaak geeft.

Mijn keukenapparatuur wenslijstje

En als je echt wilt gaan ‘roken’ dan is er nog de Rookoven welke je op je gasfornuis kunt gebruiken. Hiervoor zijn ook nog diverse houtmotsoorten leverbaar, met elk zijn specifieke rooksmaak.

 

Je leest het al….zij hebben een uitzettend groot aanbod aan keukenmaterialen, RVS apparatuur, koks- en kleine keukenbenodigdheden, tegen scherpe prijzen, zowel voor de horecaprofessional als aan de particuliere klant. Voor meer informatie: www.horecagrootkeukenshop.nl


Plaats een reactie

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden