Nieuwe Saladbowls van Albert Heijn

Nieuwe Saladbowls van Albert Heijn

Heb je ze al gespot …… de nieuwe Saladbowls van Albert Heijn? Deze gezonde Saladbowls zijn nieuw in de saladeschappen van AH. Ideaal om mee naar je werk te nemen of voor na je work-out.

 

Waarom zijn ze dan zo gezond vraag jij je misschien af. Nou ze bevatten geen toegevoegde suikers en maximaal 500 calorieën. De dressing bestaat voornamelijk uit groente en de salades bevatten sowieso veel groente. Daarbij nog voedzame koolhydraten in de vorm van quinoa, peulvruchten of zoete aardappel. De salades worden elke dag vers bereid.

 

Er zijn drie verschillende saladbowls, namelijk:

 

• AH Saladbowl Kip, veldsla en maïsdressing (iets pittig)
deze bevat 119 gram groenten en is melk- en glutenvrij
• AH Saladbowl tonijn, ei en groene paprikadressing
deze bevat 150 gram groente en is ook melk- en glutenvrij
• AH Saladbowl Zoete aardappel, geitenkaas en knolselderijdressing
die bevat 183 gram groente en is vegetarisch

 

AH weet wat de Nederlander wil, verse salades laag in calorieën, rijk aan eiwitten en zonder toegevoegde suikers. De traditionele koolhydraten zoals aardappel, pasta en couscous zijn vervangen door ‘gezondere’ alternatieven. En met minder calorieën passen ze goed in gezondere leefstijl en dieet.
De salades zijn verpakt in grote plastic bowls waaruit je de salade makkelijk kunt eten.
De dressing is apart verpakt zodat de slablaadjes lekker vers en knapperig blijven.

 

Ik mocht ze alle drie proberen. Als eerste heb ik de Saladbowl Kip uitgeprobeerd. Een goede bak vol met veldsla en spinazieblaadjes, komkommer, paprika, zongedroogde tomaat en onderin verstopt de quinoa. Lekker veel gekookte kipreepjes en erbij heerlijke knapperige gedroogde zwarte en soja boontjes. De dressing is een maïsdressing, die zag er smakelijk uit maar ik vond het wat te zuur.

Als tweede heb ik de Saladbowl tonijn geproefd. Botersla met lekker veel komkommer, paprika en een ei. Daarbij natuurlijk een behoorlijk portie tonijn en met een groene paprikadressing. Ook deze dressing is – voor mij – aan de zure kant.

Nieuwe Saladbowls van Albert Heijn

Als laatste en tegelijkertijd mijn favoriet …. de vegetarische Saladbowl met sla, beetgare zoete aardappel, lekkere knapperige appelblokjes, wortel, uit, spitskool en knolselderij, geitenkaasbolletjes, walnoten en een knolselderijdressing. Dit was voor mij de lekkerste combi.

Nieuwe Saladbowls van Albert Heijn

Je vind de Nieuwe Saladbowls van Albert Heijn in de koeling bij de andere salades.

 

Met de speciale actie Motivation Monday worden de Nieuwe Saladbowls van Albert Heijn  aan sportend Nederland geïntroduceerd. Iedereen die op deze speciale actie maandagen (elke maandag vanaf 22 januari t/m 17 februari) een filmpje of post plaatst tijdens het sporten, maakt kans om op hun sportlocatie bezocht te worden door het AH Saladbowl team, dat trakteert op de nieuwe salades.
Wil je meedoen aan de actie? Kijk dan hier.


Plaats een reactie

author
DoorHanneke de Jonge

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden