Aubergine met paddenstoelen en tarwe

Aubergine met paddenstoelen en tarwe

Deze Aubergine met paddenstoelen en tarwe is een heerlijk vegetarisch gerecht. Aubergines worden weinig gegeten in ons land en dat is jammer. Het is een heerlijke en veelzijdige groente. Ik ben er gek op en daarom kan je best wel veel aubergine recepten vinden op de site. Waaronder nu ook deze te lekkere Aubergine met […]

Sukade met appelstroop van Martin

Sukade met appelstroop van Martin

Op mijn verjaardag werd ik door hubbie ontvoerd om uiteindelijk te arriveren bij het twee sterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn. Tjonge wat een fantastische avond hebben wij gehad. En wat hebben wij genoten van alle gerechten die geserveerd werden. Het hoofdgerecht was sukade met ganzenlever en appelstroop. Hoe subliem kan een stukje sukade bereid worden. […]

Balkenbrij beignets

Balkenbrij beignets

Met deze knapperige beignets, zal je iedereen die beweert balkenbrij niet lekker te vinden verrassen. Het zijn verrassend luchtige beignets, waarbij de smaak van de balkenbrij nog net te proeven is. Manlief die niet wist wat hij at, vond het heerlijk. Hij is namelijk niet zo’n liefhebber van balkenbrij, dus als ik hem niet vertel […]

Wentelteefjes van Fries suikerbrood

Wentelteefjes van Fries suikerbrood

Deze Wentelteefjes van Fries suikerbrood met crème fraîche, krokant spek en appelstroop is een recept van Tjitze van der Dam. Ik mocht zijn boek Hollandse klassiekers ontvangen en daarin staan heel veel lekkere recepten. De Hollandse klassiekers anno. Nu is het toevallig Vaderdag en hubbie is van Friese afkomst, tja wat doe je dan? Je […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden