Klassieke Franse Brandade visdip

Klassieke Franse Brandade visdip

Ik weet nog wel dat ik dit voor het eerst at in Zuid-Frankrijk, oh wat heerlijk vond ik dat. Dat wilde ik nog eens zelf thuis maken, maar het heeft toch echt wel jaren geduurd voordat ik deze heerlijke en klassieke Franse Brandade visdip daadwerkelijk gemaakt heb.   Brandade   Het is een typisch gerecht […]

Bakkeljauw asperge fritters

Bakkeljauw asperge fritters

Een lekkere en een heel bijzondere hartige snack. Je kunt hiervoor heel goed de kromme of gebroken asperges gebruiken, de zogenaamde buitenbeetjes. Maak deze bakkeljauw asperge fritters als tussendoortje of lekkere snack bij de borrel. Ik heb 12 grote fritters gemaakt, maar je kunt natuurlijk ook meerdere kleintjes maken voor bij de borrel. Je kunt […]

Surinaamse Telo met Bakkeljauw

Surinaamse Telo met Bakkeljauw

Ik bereid gerechten uit heel veel keukens, maar Surinaams koken is er nog nooit van gekomen. Waarom weet ik niet, want ik sta open voor allerlei gerechten die ik nog niet ken. Toen kwam het gerecht Surinaamse Telo met Bakkeljauw voorbij en ja dat wilde ik wel eens proberen. Mijn groenteman op de markt vroeg […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden