Kipfilet gevuld met brie en truffeltapenade

Kipfilet gevuld met brie en truffeltapenade

Malse kipfilets gevuld met brie en truffeltapenade kan in 30 minuten worden gemaakt en is zo sappig en smaakvol! Een feestelijk kipfiletjes wat op een speciaal etentje thuis indruk zal maken op je gasten. Als je de kipfilets vult, geeft dit extra smaak aan het vlees en het maakt het vlees lekker mals. In plaats […]

Quiche met zuurkool, spek en brie

Quiche met zuurkool, spek en brie

De winter is de tijd voor dit soort heerlijk eten. Het mooie is dat behalve van zuurkool een stamppot, ook een heerlijke quiche met zuurkool, spek en brie kunt maken. Je kunt één grote quiche maken maar of een aantal mini quiches. Doet de combinatie van de zuurkool met de spek en brie jij ook […]

Quiche met groene asperges en brie

Quiche met groene asperges en brie

In deze quiche met groene asperges en brie zit ook nog lekker veel daslook. Ik heb tegenwoordig daslook in mijn eigen tuin staan en dat is heel fijn. Hoef ik niet meer het bos in om daslook te zoeken. Deze geurige groene blaadjes zijn dit jaar al vroeg uit de grond gekomen en ik heb […]

Italiaanse bol met brie en membrillo

Italiaanse bol met brie en membrillo

Jaja, weer een lekker broodje om thuis mee te lunchen. Als je dan toch thuis moet werken, verwen jezelf dan met een lekker middagmaaltje. Deze Italiaanse bol met brie en membrillo is zo’n verwenbroodje. Besteed er even tijd aan om het te maken en geniet er dan met volle teugen van. Maak het thuiswerken leuk […]

Kipfilet gevuld met brie en cranberrycompote

Kipfilet gevuld met brie en cranberrycompote

Dit is een leuk recept voor een dinertje thuis of voor de komende feestdagen. Je kunt alles een dag vooraf bereiden zodat je op de avond zelf bijna geen werk er aan hebt.   Kipfilets vullen is even een trucje, maar het is echt niet moeilijk. De kunst is om de kipfilet in de lengte […]

Piadine gevuld met groente en kaas

Piadina gevuld met groente en kaas

Een piadina is een dun Italiaans platbrood wat vaak in Italië als sandwich verkocht wordt. Ze worden rijkelijk gevuld met de heerlijke Italiaanse producten zoals mozzarella, Fontina, prosciutto, salami, tomaten, tonijn, sla, basilicum, etc. Ideaal voor onderweg. Je kunt een piadina koud of warm eten. Deze piadina gevuld met groente en kaas hebben wij warm […]

Tosti brie ham en rozemarijn

Tosti brie ham en rozemarijn

Ik had nog een stuk brie in de koelkast liggen die eigenlijk op moest. Daar heb ik deze heerlijk tosti brie ham en rozemarijn van gemaakt. Je kunt elk soort witschimmel kaas en/of geitenkaas gebruiken. Zelfs blauwe kaas is ook lekker als je daar van houdt.   Een tosti is een hele goede manier om […]

Filotaartjes met pompoen, brie en cranberrycompote

Filotaartjes met pompoen, brie en cranberrycompote

Deze filotaartjes met pompoen, brie en cranberrycompote zijn een leuk voorgerechtje tijdens een etentje op een herfstige dag of bijvoorbeeld ook heel erg leuk tijdens een Kerstdiner. Je kunt de pompoenblokjes van te voren bakken en laten afkoelen en de taartjes dan op de avond zelf bereiden.   Ik heb voor dit recept een biologische […]

Burger van portobello, aubergine, brie en rode ui

Burger van portobello, aubergine, brie en rode ui

Deze burger van portobello, aubergine, brie en rode ui is niet de meest fotogenieke burger maar wel de lekkerste vegetarische burger die je ooit gegeten hebt. De grote portobello is zo vleesachtig, dat je denkt dat je een echte burger zit te eten. Ook is hij zo lekker door de smaakexplosie van de rode ui, […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden