Carpaccio bonbon met ei

Carpaccio bonbon met ei

Een carpaccio bonbons is altijd lekker op een feestelijk dinertje. Ik heb nu een carpaccio bonbon met ei gemaakt. En de sla erin heb ik aangemaakt met een truffeldressing, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Erop een dotje truffelmayonaise en een lepeltje zwarte knoflook parels. Dit is een makkelijk te maken, lekker en verrassend gerechtje om te […]

Knäckebröd met carpaccio en truffelmayonaise

Knäckebröd met carpaccio en truffelmayonaise

In de herfst Foodybox zat o.a. Leksands Knäckebröd. Nu ben ik gek op knäckebröd, dus dat kwam goed uit. Ik heb voor de lunch een heerlijk knäckebröd met carpaccio en truffelmayonaise gemaakt en dat was smullen. Lekker veel carpaccio op het knäckebröd en op smaak gebracht met truffelmayonaise, kappertjes, zongedroogde tomaatjes, bieslook en Parmezaanse kaas. […]

Wrap met Aziatische carpaccio

Wrap met Aziatische carpaccio

Ik ben gek op carpaccio, het liefst zelfgemaakte. (bief biet) En af en toe koop ik ook wel van die kant en klaar carpaccio uit de supermarkt. Deze keer dus ook, maar ik wilde er iets ‘anders’ mee doen. Nou ik heb er een heerlijke lunch van gemaakt. Een wrap met Aziatische carpaccio. Had nog […]

Biet en Bief carpaccio

Biet en Bief carpaccio

Je kunt hiervoor natuurlijk ook deze Biet en Bief carpaccio gekookte bietjes gebruiken, maar ik vind ze zo uit de oven bereid wel heel erg lekker. Hier vind je het recept van de Green Goddess dressing.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden