Ik heb toch een heerlijk verwenontbijtje voor de feestdagen voor jullie. Deze Schwarzwalder kirsch croissants zijn trouwens ook heerlijk bij de brunch mochten jullie dat gaan doen. En als je er een scheutje Kirsch in verwerkt kan je het zelfs ’s middags als gebakje serveren. Niet te veel moeite voor een heerlijke aangeklede croissant. […]
Het gebeurt niet vaak, maar soms houd je croissants over. Ik had voor de feestdagen natuurlijk weer veel te veel ingekocht, maar niets wordt verspild in huize Culinea, dus heb ik deze zalige croissant mocca broodpudding met Amarula ervan gemaakt. Broodpudding is een ideale manier om ‘oud’ brood op te maken. Of het nu stokbrood, […]
Het gebeurt niet vaak, maar soms houd je croissants over. Maak er dan deze zalige pudding van. Broodpudding is een ideale manier om ‘oud’ brood op te maken. Of het nu stokbrood, boterhammen of zelfs croissants zijn, je kunt er een heerlijke broodpudding van maken. Het is geen ‘light’ recept, maar af en toe jezelf […]