Groene salade met groene kruiden

Groene salade met groene kruiden

Ik heb nog een paar geblancheerde aspergepunten en doperwten over van een ander gerecht. Een half zakje sla ligt er ook nog in de koelkast. Tijd om weer eens een salade in elkaar te flansen. Sojaboontjes heb ik meestal wel in de vriezer liggen en feta ligt er altijd wel in de koelkast. De tuin […]

Kip kerrie met erwtjes, mango en rijst

Kip kerrie met erwtjes, mango en rijst

Het was al een hele tijd geleden dat wij kip kerrie hadden gegeten. En vandaag heb ik er ontzettend zin in. Dit is een niet te moeilijk recept, je hebt alleen wel goede kerriekruiden ervoor nodig. Ik heb Vadouvan kruidenmix gebruikt. Als je deze niet in huis hebt of niet wilt kopen, gebruik dan alleen […]

Tuinbonen en erwtendip

Tuinbonen en erwtendip

Ik had tuinbonen dubbel gedopt (400 gram) maar vond het zonde om de schilletjes weg te gooien. Daarom deze Tuinbonen en erwtendip verzonnen. Lekker met een stukje stokbrood. Deze dip heb ik ook gebruikt bij de Aardappel tuinbonensalade.

Spätzle met boerenkool en Roquefortsaus

Spätzle met boerenkool en Roquefortsaus

Boerenkool op een hele andere manier bereid.

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden