Deze orzo met bimi, burrata en citroen vangt de rijke doch eenvoudige smaken van de klassieke Italiaanse pasta en rondt het af met gegrilde bimi en romige burrata. Het is een stevige en gezonde nazomermaaltijd. Je kunt het zowel warm, lauwwarm als koud serveren. Dit gerecht heeft niet te veel ingrediĆ«nten nodig. De magie komt […]
Deze zalm crudo met citroen en zeekraal is een heerlijk, indrukwekkend en eenvoudig visgerecht. Het is perfect om te serveren als voorgerecht of als lichte lunch. De dungesneden rauwe zalm wordt aangekleed met een makkelijke dressing van tomatenpulp en citroensap en gegarneerd met sjalot, zeekraal en zwarte knoflookparels. Het is gemakkelijk aan te passen en […]
Ik ben gek op de klassieke salade Caprese. Maar zo in het najaar of winter wordt deze salade niet vaak gegeten bij ons. Maar daar is nu verandering in gekomen. Ik heb deze geroosterde tomaten Caprese salade gemaakt en dat is een prima alternatief voor de klassieker. Door de tomaten te roosteren worden ze zoeter […]
De gemarineerde mozzarellabolletjes is een recept van 24Kitchen-chef Roberta Pagnier. Ik mocht samen met haar dit recept maken tijdens een press event van Miele Experience Center. Nadat we alle nieuwe trends op keukengebied mochten zien, hebben wij (bloggers en culijournalisten) samen met haar een lunch bereid voor ons allen. Dit gerecht – uiteraard gemaakt van […]
Maak deze Salade gegrilde geitenkaas met tomaten in de zomer als er volop tomaten zijn. Lekker als bijgerecht, salade, lunch of als tapas. Nog zin in een lekker ijsje? Probeer dit Nutella ijs eens.