Eendenborst met sinaasappelsabayon

Eendenborst met sinaasappelsabayon

Ik heb toch een heerlijk en feestelijk recept voor jullie. Deze eendenborst met sinaasappelsabayon lijkt een beetje op de klassieker Canard Ć  l’orange. Eend met sinaasappelsaus, een gouwe ouwe uit de Franse keuken die heel vroeger bij mijn ouders op de menukaart stond. En ik moet zeggen dat ik het nog steeds een lekkere combinatie […]

Aziatische eendenborst met zoete aardappel

Aziatische eendenborst met zoete aardappel

Ik heb een heel bijzonder gerecht voor jullie om te maken met de Kerstdagen. Deze feestelijke Aziatische eendenborst met zoete aardappel is weer eens iets heel anders om te serveren op een speciaal etentje. Het is even een klusje, maar dan serveer je wel iets bijzonders. En het goede nieuws is dat je het meeste […]

Hoe bereid je een Kerst kalkoen

Hoe bereid je een Kerst kalkoen

Koop een goede kwaliteit kalkoen, hier kan je lezen waar ik de kalkoen vandaan heb. Maar hoe bereid je een Kerst kalkoen. Het grootste probleem bij het garen van een kalkoen is dat de poten meer tijd nodig hebben dan de borst. Als je de eerst helft van de braadtijd de kalkoen met de borstkant […]

Eendenborstfilet met portsaus en sinaasappel

Eendenborstfilet met portsaus en sinaasappel is zo’n klassiek gerecht wat je met de feestdagen kunt serveren. Ik heb er nog een paar plakken sinaasappel bij geserveerd, omdat ik dit lekker fris vind bij het recept. De sinaasappels snijd je als volgt: Snijd met een scherp mes de bovenkant en de onderkant van sinaasappels af. Zet […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden