Salade met raap, bloedsinaasappel en hazelnoten

Salade met raap, bloedsinaasappel en hazelnoten

Het is (nog) de tijd van het jaar voor bloedsinaasappels. Deze prachtige fris zoete sinaasappels kan je zo eten, het sap ervan persen of in deze heerlijke salade met raap, bloedsinaasappel en hazelnoten verwerken. Serveer het als lunch voor twee personen of voorgerecht voor vier personen.   Meiraapjes   Meiraapjes (ook wel meiknol of knolraap) […]

Champagnecocktail met granaatappel

Champagnecocktail met granaatappel

Deze Champagnecocktail met granaatappel is een feestelijke cocktail die uitermate geschikt is voor de maand december. In plaats van champagne kan je ook een Prosecco, Cava of een andere bruisende wijn gebruiken. Je kunt deze cocktail ook voor de kinderen maken, vervang de champagne dan voor sprite of bruisend water. Dan doen ze ook gezellig […]

Geroosterde bloemkoolsalade met dukkah

Geroosterde bloemkoolsalade met dukkah

In plaats van bloemkool met een papje, maak je er een lekkere salade van.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden