Lavendel zalm met rauwe asperges en biet

Lavendel zalm met rauwe asperges en biet

Lavendel zalm met rauwe asperges en biet is een bijzonder gerecht geworden. Ik had een pot gedroogde lavendel ontvangen (Van Beekum) en ben daarmee aan het experimenteren geslagen. Lavendel kan je gebruiken in zowel zoete als hartige gerechten. Lavendelkoekjes en lavendelsiroop heb ik al gemaakt en Kip met citroen en lavendel was ook een groot […]

Mozzarella met bloedsinaasappel

Mozzarella met bloedsinaasappel

Ik werd voor dit recept mozzarella met bloedsinaasappel geïnspireerd door het recept Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelhoning van Yotam Ottolenghi. Ik heb jullie al eens eerder laten weten dat ik een groot fan ben van Yotam’s bijzondere gerechten. Vooral de combinaties die hij maakt en de invloeden uit het Midden-Oosten vind ik te gek. […]

Lavendelkoekjes

Lavendelkoekjes

Ik mocht van Van Beekum Specerijen een pot lavendel ontvangen. Maar ja wat ga je ermee doen. Ik zie zo vaak recepten met lavendel voorbij komen en vraag me dan af of ik de lavendel uit de tuin hiervoor kan gebruiken. Maar nu heb ik een pot gedroogde lavendel. Mijn eerste gedachte was lavendelkoekjes maken. […]

Kip met citroen en lavendel

Kip met citroen en lavendel

Kip met citroen en lavendel is een recept van Rachel Khoo. Omdat ik een grote pot lavendel mocht ontvangen van Van Beekum Specerijen, wil ik natuurlijk zoveel mogelijk recepten met lavendel gaan uitproberen. Zo vond ik tijdens het googelen dit recept. Leuke combinatie leek mij dit, dus proberen maar. Bij dit gerecht passen heel veel […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden