Aziatische haring tartaar met kroepoek

Aziatische haring tartaar met kroepoek

Hollandse Nieuwe met Oosterse smaken, kan dat? Ja dat kan! En het is nog eens heel erg lekker en een leuke manier om de haring anders te serveren. Deze Aziatische haring tartaar met kroepoek is een leuk voorgerechtje tijdens een speciaal etentje.   Ik heb in deze tartaar de chili garlic sauce van Lee Kum […]

Witte chocolade fudge met wasabi en zwart zout

Witte chocolade fudge met wasabi en zwart zout

Deze Witte chocolade fudge met wasabi en zwart zout is een hele bijzondere combinatie geworden. Ik mocht verse wasabi ontvangen en heb daar al diverse gerechten mee gemaakt. Lees hier de blog over verse wasabi en dat de wasabi die verkocht wordt in de winkels niets met echte wasabi te maken heeft. Verse wasabi is […]

Chipotle kerrieboter met gedroogde abrikozen

Chipotle kerrieboter met gedroogde abrikozen

Wij hebben met de familie gebarbecued en Roderick – die van het vlees is – had natuurlijk weer heel veel spareribs gemaakt. Meestal zijn die behoorlijk pittig bij hem en aan mij de taak om hier salades en kruidenboters voor bij het stokbrood bij te verzinnen. Eén van de boters is deze Chipotle kerrieboter met gedroogde […]

Tropische Bounty met mango en limoen

Tropische Bounty met mango en limoen

Ik was vroeger gek op Bounty’s. Geen Mars of Snickers voor mij, maar die heerlijke smeuïge Bounty’s met kokos en melkchocolade. Nu heb ik geprobeerd om ze zelf te maken en ik moet zeggen dat deze tropische Bounty met mango en limoen een groot succes geworden is. De combinatie met stukjes gedroogde mango en citroenrasp […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden