Red velvet koeken

Red velvet koeken

Het is binnenkort weer Valentijnsdag (en mijn verjaardag!), tijd om weer een Valentijns-recept te maken. Nu ben ik niet zo’n koekenbakster, maar heel af en toe waag ik mij aan het bakken van koekjes. Deze mooie rode Red velvet koeken hebben licht knapperige randen en zijn lekker smeuïg vanbinnen. Lekker vol met stukjes witte chocolade […]

Preisalade met macadamianoten en dragon

Preisalade met macadamianoten en dragon

Ik heb een bijzonder bijgerecht voor jullie. Deze preisalade met macadamianoten en dragon is weer eens iets anders als bijgerecht. Als je een liefhebber van prei bent, dan is dit echt iets voor jou. Serveer het op een mooie schaal tijdens een etentje thuis en de complimenten vliegen jou dan om de oren.   Prei […]

Zalm met een daslookkorst

Zalm met een daslookkorst

Ik heb heel veel daslook in mijn tuin staan en dit jaar komt het al vroeg naar boven. Maar wat ga je doen met al die daslook? Nou deze overheerlijke zalm met een daslookkorst uit de oven maken. Een mooie roze zalm met een knalgroene topping, prachtig toch? Serveer dit tijdens een speciaal etentje thuis. […]

Witte chocolade macadamia koeken

Toen ik het recept voor Witte chocolade macadamia koeken voorbij zag komen bij Betty’s Kitchen, wist ik al meteen dat ik deze wilde maken. Super knapperige koeken aan de buitenkant en lekker zacht en chewy vanbinnen. Daarbij nog mijn favoriete chocolade en macadamia noten, lekkerder wordt het niet.   Chocolate chip cookies   Manlief heeft […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden