Mexicaanse pasta en maïs salade

Mexicaanse pasta en maïs salade

1 juli is het de dag van de pasta salade. En ik heb deze keer wat Mexicaanse smaken in de strijd gegooid. Het is een Mexicaanse pasta en maïs salade geworden. De maïs, groene peper, limoen en koriander maken het echt Zuid-Amerikaans. Als je wilt kan je er ook nog wat zwarte boontjes doorheen mengen, […]

Quesadilla gemaakt van piadine met maïs

Quesadilla gemaakt van piadine met maïs

We werden uitgedaagd door Keuken Kampioen om een barbecue gerecht te verzinnen met maïs in de hoofdrol. Tja wat ga je dan maken, een hele maïskolf op de barbecue, een heerlijke maïssalade of iets anders? Ik had nog een paar piadines liggen en wilde die hiervoor gebruiken. Het is een quesadilla gemaakt van piadine met […]

Maïskoekjes

Maïskoekjes

Deze Maïskoekjes zijn koud ook erg lekker, bijvoorbeeld voor de lunch de volgende dag. Heerlijk bij deze Kalkoenfilets.  

Kipspiesjes met abrikozen en koude pindasaus

Kipspiesjes met abrikozen en koude pindasaus

Kipspiesjes met abrikozen en koude pindasaus is een lekker zomers gerecht, daarom serveer ik er koude pindasaus bij. Ook lekker op de barbecue. Drink vooraf een lekkere Frosé

Visfajita met maïs, zoete aardappel en zwarte bonen

Visfajita met maïs, zoete aardappel en zwarte bonen

Uitdaging aangegaan en het eerste gerecht bedacht en gekookt met de producten uit het verrassingspakket van Santa Maria Tex Mex. Het is deze Visfajita met maïs, zoete aardappel en zwarte bonen geworden. Een lekker nagerecht hierna is deze Bloedsinaasappel granita.  

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden