Piccalilly zelf maken

Piccalilly zelf maken

Piccalilly zelf maken is helemaal niet moeilijk en het is ook nog eens leuk om te doen. Ik was nooit zo’n fan van piccalilly, maar deze zelfgemaakte vind ik super lekker. Lekker bij een borrelplankje met kaas, vlees, worst en paté. Of serveer het eens bij een gebakken visje of een boerenkool stamppot. Ook zalig […]

Vlierbloesemazijn maken

Vlierbloesemazijn maken

Nou ik heb ze weer geplukt hoor die prachtige en heerlijk ruikende vlierbloesem. Behalve dat ik weer een paar flessen lekkere vlierbloesemsiroop van heb gemaakt, ga ik deze keer ook nog vlierbloesemazijn maken. En deze azijn kan jij ook heel makkelijk zelf maken, je hebt alleen een beetje geduld nodig.   Vlierbloesem   Misschien heb […]

Limburgs zuurvlees (zoervleisj)

Limburgs zuurvlees (zoervleisj)

Limburgs zuurvlees (zoervleisj) klinkt misschien niet appetijtelijk, maar is het toch wel. Het vlees is allesbehalve zuur, het is eerder zoet. Het is een typisch Limburgs stoofvlees gerecht, elke Limburger kent het en eet het.   Zoervleisj   Dit recept komt uit het Nederlands Kookboek van Laura de Grave en is het recept van het […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden