Avocado chocolade mousse

Avocado chocolade mousse

Deze avocado chocolade mousse is een recept van de Engelse chef Tom Kerridge. Het bijzondere van Tom is dat hij een Michelin ster heeft voor zijn Engelse Pub. Tom is heel veel afgevallen (wel 90 kilo) en stimuleert nu mensen om af te vallen, maar wel met gezonde en ‘normale’ voeding. Dus geen crash diëten, […]

Tajine met rundvlees en pompoen

Tajine met rundvlees en pompoen

Deze tajine met rundvlees en pompoen kan je ook in een braadpan bereiden als je geen tajine hebt. Een tajine is een aardewerken stoofpot met een bijzondere deksel in de vorm van een punt. Deze tajines worden vooral in de Marokkaanse keuken gebruikt. De gerechten die hierin gebruikt worden heten dan ook tajine.   Ras-el-hanout […]

Zelfgemaakte mueslirepen

Zelfgemaakte mueslirepen

Deze Zelfgemaakte mueslirepen zijn een zoete stevige knabbel, voor als je ineens zoete trek hebt maar wel een gezond tussendoortje wilt. Of liever iets anders voor de lekkere trek, probeer dan deze Chocolade tahin truffels met kokos

Pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen

Pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen

Ik heb voor deze  Pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen orzo gebruikt, orzo lijkt op een rijstkorrel maar is een pastasoort. Wil je een ander gerecht met orzo maken? Probeer dan deze Orzopasta met ovengeroosterde tomaten met balsamico.

Dadel amandel bonbons

Dadel amandel bonbons

Ik gebruikte een tijdje geen suiker. Maar ja wat doe je als je toch af en toe zin hebt in iets zoets… dan maak je deze Dadel amandel bonbons. Lekker als tussendoortje, of voor s’avonds samen met die heerlijke Ijskoffie.

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden