Mokkamousse met tahinslagroom

Mokkamousse met tahinslagroom

Een super simpel te maken toetje, maar oh zo lekker. Deze mokkamousse met tahinslagroom is in een mum van tijd gemaakt. Serveer het in een mooi glas en je hebt een feestelijk toetje. Ik ben gek op mokka en tahin en deze twee smaken gaan heel goed samen in dit nagerecht. Het is altijd maar […]

Mokka hazelnoot Cantuccini

Mokka hazelnoot Cantuccini

Zoals jullie misschien inmiddels wel weten, ben ik niet zo’n koekenbakster. Maar af en toe wil ik het toch proberen. Ik wilde al heel lang Italiaanse Biscotti, Cantuccini oftewel Cantucci maken. En vandaag is het er eindelijk van gekomen, ik heb mokka hazelnoot Cantuccini gebakken.   Cantuccini   Dit zijn typisch Italiaanse koekjes die oorspronkelijk […]

Chocolade brownies met pompoen

Chocolade brownies met pompoen

Ik ben niet zo’n super goede bakster, maar chocolade brownies bakken vind ik erg leuk en erg lekker. En deze keer heb ik hele bijzondere brownies gebakken, namelijk chocolade brownies met pompoen en dat is een zalige combinatie geworden. Een smeuïge brownie met een soort gemarmerde pompoencake erdoor. Dit wil je proeven!   Brownies   […]

Koffie chiapudding met pindakaas

Koffie chiapudding met pindakaas

’s Avonds flans ik meestal een ontbijtje voor ons klaar en zet dat in de koelkast voor de volgende morgen. Dan staat er in de ochtend iets lekkers klaar voor ons in de koelkast en kunnen we daarna gelijk aan de slag. Zo had ik deze koffie chiapudding met pindakaas gemaakt, maar er geen foto […]

Karamel koffie milkshake met een tic

Karamel koffie milkshake met een tic

In de foodybox van Kroon op het Werk zat een flesje Drunken Mel karamellikeur. Het is een prachtige goudkleurige likeur en heeft een romige karamelsmaak. Natuurlijk heerlijk om ijskoud te drinken als likeurtje bij de koffie na een etentje, maar ik wilde er natuurlijk iets lekkers mee maken. Deze Karamel koffie milkshake met een tic […]

Trifle met mascarpone en Frangelico

Trifle met mascarpone en Frangelico

Deze trifle met mascarpone en Frangelico maak je voor een heel speciaal diner. Het is wel wat werk, maar dan serveer je ook wel iets spectaculairs. Om het helemaal feestelijk te maken, heb ik er wat sterretjes ingedaan bij het serveren. De oh’s en ah’s vliegen je om de oren! Begin een dag van te […]

Hazelnoot koffiemuffins

Hazelnoot koffiemuffins

Het was een tijd geleden dat ik muffins had gebakken, dus op een druilerige zondag toch maar weer eens aan het bakken geslagen. Heel bijzonder is het dat door de hazelnoten deze muffins een lekkere nootachtige smaak krijgen. Dus snel een keertje deze heerlijke hazelnoot koffiemuffins maken!   Ik heb hele grote muffinvormpjes gebruikt, hierdoor […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden