Mokka en cacao proteïne smoothie

Mokka en cacao proteïne smoothie

In de Foodybox van Kroon op het Werk zat een fles dairy free almond drink van Innocent. Je kent het merk waarschijnlijk wel van de vruchtendranken en smoothies. Nieuw zijn de lactosevrije en veganistische drankjes. Ik heb van de amandelmelk deze heerlijke Mokka en cacao proteïne smoothie gemaakt. Deze smoothie geeft jou een goede kickstart […]

Rijstepap met koffie en vanille

Rijstepap met koffie en vanille

Als kind kregen wij vaak rijstepap te eten als toetje. Ja toen vond je dat nog lekker, maar nu heb ik een volwassen rijstepap gemaakt. Deze rijstepap met koffie en vanille is een 2.0 versie van de pap die we vroeger kregen.   Rijstepap   Ik heb voor deze rijstepap dessertrijst gebruikt. Dit is een […]

Mokka muffins met chocolade

Mokka muffins met chocolade

Het is alweer een tijdje geleden dat ik muffins heb gemaakt. Probeer nu een soort van verantwoorde muffins te maken, die je zonder schuldgevoel kunt verorberen. Deze mokka muffins met chocolade zijn heerlijk met een intense mokka smaak en lekker veel chocoladestukjes erin.   Mokka   Mokka is eigenlijk een koffiesoort, maar kan ook een […]

Mokka cheesecake hartjes

Mokka cheesecake hartjes

Verwen je lief met deze mokka cheesecake hartjes. Als jij/zij gek is op koffie, dan kan je hem/haar hier zeker mee verrassen. Het zijn kleine cheese cakejes, maar je kunt natuurlijk ook een grotere maken en deze delen. De mokka siroop maakt het helemaal af. Deze cheesecake is heerlijk als toetje na een etentje of […]

Mokka crème brûlée

Mokka crème brûlée

Het foodblogevent van de maand oktober is koffie in de keuken. Wat ga ik bereiden met koffie? Ik wist het….ik wilde nog een keer crème brûlée maken. Crème brûlée is een heerlijk nagerecht wat jij thuis zelf ook kunt maken. Het vereist wel wat skills, maar dan serveer je wel iets bijzonders. Ik heb deze […]

Ontbijttaartje van koffie yoghurt met vijgen

Ontbijttaartje van koffie yoghurt met vijgen

Voor dit Ontbijttaartje van koffie yoghurt met vijgen heb ik verse en gedroogde vijgen gebruikt. Maar wel die lekkere zachte gedroogde vijgen en niet de keiharde. Dit is zo’n lekker taartje, dat kan je ook bij de koffie serveren of als nagerecht. Het is nu de tijd van verse vijgen, maak daarom snel deze verwennerij. […]

Chocoladeganache met advocaatschuim

Chocoladeganache met advocaatschuim

Deze keer een dessert en wat voor een. Serveer de chocoladeganache met advocaatschuim in kleine glaasjes want het is een super machtig, maar wel een heerlijk toetje. Leuk nagerecht voor de Paasdagen. Ik heb van die mooie Dragee eitjes hiervoor gebruikt, maar je kunt natuurlijk allerlei soorten (chocolade) eitjes gebruiken. Door het opgeklopte eiwitschuim erop, […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden