Rode salade met roodlof, biet en blauwe kaas

Rode salade met roodlof, biet en blauwe kaas

Een lichte en eenvoudige salade die als bijgerecht kan worden geserveerd, maar ook op zichzelf staat. Deze prachtige rode salade met roodlof, biet en blauwe kaas wordt je volgende recept voor een lunch of bijgerecht bij de barbecue. Het is fris, levendig en vol van smaak, ik denk dat je het geweldig zult vinden! Heerlijk, […]

Pizza met geitenbrie en druiven

Pizza met geitenbrie en druiven

In de goedgevulde Foodybox lente zat o.a. Alphenaer Geitenbrie Naturel en Good4U Salad Toppers. Ik heb deze twee gebruikt voor een lekkere pizza met geitenbrie en druiven. Deze verrukkelijke pizza zit boordevol geroosterde rode druiven en een smeuïge geitenbrie. Laten we het hebben over druiven op pizza. Helemaal raar? Misschien. Maar dit zijn niet alledaagse […]

Waldorf salade met gerookte kip

Waldorf salade met gerookte kip

Een Waldorf salade is een echte klassieker. De salade werd voor het eerst bereid en geserveerd in het prestigieuze Waldorf Hotel in New York. Daar heeft het dus zijn naam aan te danken. Er zijn veel variaties op deze salade, ik heb nu een Waldorf salade met gerookte kip gemaakt. Serveer de salade als lunch, […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden