Tonijn tartaar met sojasaus en sambal

Tonijn tartaar met sojasaus en sambal

Deze Tonijn tartaar met sojasaus en sambal is heerlijk als voorgerecht of als lunch tijdens een speciaal etentje. Serveer het dan met pappadums of kroepoek erbij.   Tonijn   In plaats van rauwe tonijn kan je ook een andere vissoort gebruiken zoals bijvoorbeeld zalm of zeebaars. Zorg er wel voor dat je de beste kwaliteit […]

Cracker met rivierkreeftjescocktail

Cracker met rivierkreeftjescocktail

Geen garnalencocktail deze keer, maar een rivierkreeftjescocktail. Ik had namelijk nog aardig wat nadat ik de cracker met scrambled eggs en rivierkreeftjes had gemaakt. Goed excuus om nu een Cracker met rivierkreeftjescocktail te maken.   Ik had twee pakken van die driehoekige knäckebröd gekocht en mijn streven is om elke cracker met iets anders te […]

Cracker met blauwe kaascrème, ham en appel

Cracker met blauwe kaascrème, ham en appel

Een van die leuke driehoekige knäckebröd deze keer belegd met Serrano ham, een crème gemaakt van Stilton kaas en dunne plakjes appel. Deze cracker met blauwe kaascrème, ham en appel is een lekkere frisse combinatie geworden door de appel. Het zoute van de kaascrème en de ham maakt het een heerlijke cracker voor de hartige […]

Cracker met geitenkaas, pesto en tomatensalsa

Cracker met geitenkaas, pesto en tomatensalsa

Ken jij ze al? Die driehoekige knäckebröd? Ik zag ze eindelijk liggen in de supermarkt in ons dorp en heb gelijk maar 2 pakken ingeslagen. Ik vind ze wat brosser dan knäckebröd, maar dat kan aan mij liggen. Lekker zijn ze in ieder geval. Vandaag heb ik deze Cracker met geitenkaas, pesto en tomatensalsa belegd. […]

Cracker met Aziatische vis

Cracker met Aziatische vis

Ik had een pak van die leuke driehoekige knäckebröd gekocht en ben nu allerlei soorten beleg erop aan het verzinnen. Had nog een gebakken visfilet over van gisteravond en no-waste in deze keuken. Daarom had ik dus deze cracker met Aziatische vis verzonnen.   In plaats van visfilet kan je ook fijngesneden surimi sticks of […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden