Dit klassieke recept voor bloedsinaasappel margarita is verfrissend en perfect voor de tijd van het jaar waarin bloedsinaasappelen in het seizoen zijn. Eenvoudige margarita’s gemaakt met verse bloedsinaasappelen, limoenen, tequila en triple sec. De onderstaande hoeveelheden leveren 1 drankje op, dus vermenigvuldig indien nodig. Bloedsinaasappel margarita Het is absoluut het seizoen om deze […]
De Paloma grapefruit cocktail is een cocktail gemaakt met tequila en grapefruitsap en grapefruitsoda met wat limoensap erbij. Een heerlijke verfrissende zomerse cocktail met een klein bittertje van de grapefruit. Het is een favoriet drankje in Mexico en daarbuiten en nu ook bij ons. Ik ben er al aan verslingerd geraakt. Paloma Het […]
Ik kreeg abrikozenjam en abrikozen nectar van familie van Daele uit Dronten. Van de jam heb ik iets heel bijzonders gemaakt, daar kom ik later nog op. Van de abrikozennectar wilde ik natuurlijk ook iets speciaals maken. Ik had nog lekkere rijpe abrikozen in de fruitschaal liggen en deze heb ik ontpit en in de […]