Halloumi frietjes met wasabi mayonaise

Halloumi frietjes met wasabi mayonaise

Ik ben gek op halloumi kaas en op frietjes. Daarom heb ik deze halloumi frietjes met wasabi mayonaise gemaakt. Twee heerlijkheden gecombineerd in een gerechtje. Een heerlijke snack voor de lekkere trek. Super knapperige frietjes met een pittige mayonaise, wie wil dat nou niet?   Halloumi   Halloumi is een ongerijpte geitenkaas welke oorspronkelijk komt […]

Sushi rijstbowl met garnalen

Sushi rijstbowl met garnalen

Poke bowl oftewel Sushi bowl komt oorspronkelijk uit Hawaï en bestaat uit sushi rijst met gemarineerde rauwe vis zoals tonijn en groenten. Het wordt in een bowl geserveerd en je kunt het als lunch of zelfs als avondmaaltijd serveren. Gebruik wel superverse vis van de visboer voor dit gerecht. Vandaag heb ik een sushi rijstbowl […]

Poke bowl met haring en rode bietrijst

Poke bowl met haring en rode bietrijst

Vette vis kan ik goed eten na mijn gastric sleeve operatie. Dus een goed excuus om die vaker te eten. Omdat er al regelmatig zalm op het menu staat, wilde ik gaan experimenteren met haring. Natuurlijk is een Hollandse nieuwe zo opeten al een feestje, maar deze keer heb ik er een poke bowl met […]

Aziatische hamburgers

Aziatische hamburgers

In huize Culinea zijn we gek op hamburgers. Elke keer probeer ik weer een ander soort hamburger te maken. Deze keer zijn het Aziatische hamburgers geworden. Het is wel een hele lijst met ingrediënten, maar dan heb je ook wel de Oosterse smaken in de burger. Dus als je eens zin hebt in een bijzondere […]

Cordita's met bavette en wasabi

Cordita’s met bavette en wasabi

Deze cordita’s met bavette en wasabi is een heerlijke maaltijd die je uit het vuistje eet. Een cordita is een mini wrap, maar je kunt natuurlijk ook de grotere wraps gebruiken. Ik had deze kleine wraps toevallig nog in huis.   De biefstuk wordt na het bakken gemarineerd in de wasabi marinade. Geloof me, je […]

Sushi bonbons

Sushi bonbons

Maak eens Sushi bonbons in plaats van de gewone sushi.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden