Zalm in een spinazie roomsaus

Zalm in een spinazie roomsaus

En weer zo’n typisch gerecht uit Amerika. Tuscan salmon noemen ze het daar. Je kunt het in diverse (Italiaanse) restaurants op de menukaart vinden. Op verzoek van hubbie heb ik dan toch maar eens deze zalm in spinazie roomsaus gemaakt en hij vond het te lekker.   Amerikaanse recepten   Je zult op de site […]

Teriyaki zalm met roergebakken bimi

Teriyaki zalm met roergebakken bimi

Zoet, zuur en een klein beetje pit heeft dit gerecht. Daarbij is het nog snel te maken, een ideaal gerecht voor een doordeweekse dag. Je kunt natuurlijk kant-en-klare teriyaki saus kopen, maar zelf maken is net zo leuk en veel lekkerder. Dus probeer snel eens deze heerlijke Teriyaki zalm met roergebakken bimi.   Als je […]

Lavendel zalm met rauwe asperges en biet

Lavendel zalm met rauwe asperges en biet

Lavendel zalm met rauwe asperges en biet is een bijzonder gerecht geworden. Ik had een pot gedroogde lavendel ontvangen (Van Beekum) en ben daarmee aan het experimenteren geslagen. Lavendel kan je gebruiken in zowel zoete als hartige gerechten. Lavendelkoekjes en lavendelsiroop heb ik al gemaakt en Kip met citroen en lavendel was ook een groot […]

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden