Gegrilde zeebaars met koriander muntsaus

Gegrilde zeebaars met koriander muntsaus

Een hele vis grillen is een makkelijke manier om vis te bereiden. Je kruidt de vis en grilt het in de oven, ongeveer 5 minuten per kant en je hebt een perfect gegaarde en heerlijke vis. Deze gegrilde zeebaars met koriander muntsaus is daarvan een voorbeeld. Zachte en malse vis met een heerlijke pittige en […]

Hele zeebaars met groene kruidenchutney

Hele zeebaars met groene kruidenchutney

Ik mocht tijdens een vis event georganiseerd door de Bewuste Visweek een hele ASC gecertificeerde zeebaars ontvangen in de goodiebag. Die zat natuurlijk niet in een goodiebag maar de vis lag in een mooie box op het ijs. Aangezien ik al wat hele visrecepten op de site staan, wilde ik hiermee natuurlijk weer een ander […]

Oosterse zeebaars uit de oven

Oosterse zeebaars uit de oven

Zoet, zuur, zout en pittig. Dit is kenmerkend voor Oosterse gerechten en zo ook voor dit visje. Ik ontving in de voorjaars Foodybox o.a. twee potten sambal (oelek en badjak) van Spice It en een pot Honing & Gember (Melvita). Het leek me leuk om deze twee te combineren in een gerecht. Het is deze […]

Zeebaars uit de oven met venkel, tomaat en basilicum

Zeebaars uit de oven met venkel, tomaat en basilicum

Een hele vis bereiden is helemaal niet moeilijk. Vooral niet op deze manier, leg ze in een ovenschaal en de oven doet het werk voor je. Je kunt er eventueel nog wat gebakken aardappeltjes bij serveren en je hebt een complete maaltijd. Houd je niet van venkel, gebruik dan alleen tomaat, snijd ze in plakken […]

Zeebaars bereid op een ovenplank

Zeebaars bereid op een ovenplank

Deze Zeebaars bereid op een ovenplank is een heerlijk gerecht geworden. Het voordeel van bereidingen op een ovenplank is dat de vis lekker sappig blijft en ook nog een speciale rookachtige ‘hout’ smaak krijgt. De CedarWood ovenplank, welke ik mocht ontvangen van Koken op Hout, heb ik al een paar keer gebruikt. Vooraf aan deze zeebaars […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden