Salade gegrilde geitenkaas met tomaten

Salade gegrilde geitenkaas met tomaten

Maak deze Salade gegrilde geitenkaas met tomaten in de zomer als er volop tomaten zijn. Lekker als bijgerecht, salade, lunch of als tapas. Nog zin in een lekker ijsje? Probeer dit Nutella ijs eens.

Pistou

Pistou

Pistou is een basilicumsaus op olijfoliebasis. Het is de wat minder bekende Franse versie (uit de streek Provence) van de Italiaanse pesto. Het enige verschil tussen de twee is dat er in Pesto wel en in Pistou geen pijnboompitten verwerkt zijn. Ik heb hierin ook nog peterselie verwerkt. De manier om Pistou te maken is […]

Basilicum pesto

Basilicum pesto

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind de kant-en-klare pesto uit de supermarkt niet te eten. En hoe makkelijk is het om zelf lekkere verse basilicum pesto te maken. Vooral als je een keukenmachine hebt, je doet alles in het apparaat en in no-time heb je heerlijke verse pesto. Daar kan […]

Pasta met verse spinazie

Pasta met verse spinazie

Deze snelle pasta met verse spinazie en een romige saus is een heerlijke vegetarische pasta, ideaal om te maken op een doordeweekse dag. Natuurlijk kan je er nog vlees bij serveren als je daar behoefte aan hebt, maar dat hoeft niet want dit is al een complete maaltijd op zich. Wil je dan toch meer […]

Pastasoep

Pastasoep

Deze soep is ideaal om de restjes pasta’s die je nog in de kast hebt staan op te maken. Een romige soep boordevol gehakt, groenten en pasta. Deze voedzame pastasoep is zo geruststellend en vereist alleen de basisbenodigdheden uit de voorraadkast. Het is ongelooflijk eenvoudig te maken, maar toch rijk en vol smaak. Het maakt […]

Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

Vegetarische pasta, die iedereen lekker vindt.

Komkommersalade met basilicum

Komkommersalade met basilicum

Het is vandaag de dag van de komkommer en ik heb een simpele maar oh zo heerlijke komkommersalade met basilicum voor jullie. Komkommerlinten op een yoghurtsaus met fijngehakte basilicum. Net even weer iets anders dan een tzaziki. Probeer het eens!   Deze romige, knapperige komkommer met een basilicum-yoghurt op smaak gebracht met citroenrasp en extra […]

Cannelloni met spinazie en pompoen

Cannelloni met spinazie en pompoen

De klassieke smaken van pompoen, salie en ricotta worden gecombineerd in deze indrukwekkende cannelloni met spinazie en pompoen. Serveer het met een eenvoudige groene salade voor een vullende avondmaaltijd. Een heerlijk vegetarisch recept voor cannelloni met pompoen, spinazie en ricotta, rijk aan vezels, calcium en boordevol groenten. Deze vrij eenvoudig te maken vegetarische cannelloni is […]

Bloemkoolpizza

Bloemkoolpizza

Ik heb al diverse keren recepten voor pizzabodems gemaakt bloemkool voorbij zien komen en vond dat ik dat ook maar eens moest uitproberen. Net zoals ‘rijst’ gemaakt van bloemkool, is ook dit bloemkoolpizza recept helemaal trending. Een bloemkool pizzabodem is een heerlijk glutenvrij, koolhydraatarm en keto pizzarecept. Het is een eenvoudige mix van bloemkool, eieren, […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden