Kabeljauw met zeekraal en paprikasaus

Kabeljauw met zeekraal en paprikasaus

Deze kabeljauw met zeekraal en paprikasaus ziet er misschien ingewikkeld uit om te maken, maar het tegendeel is waar. Het is een super lekker gerecht en met de juiste voorbereidingen staat het in no-time of tafel. Maak het voor een speciaal etentje en de visliefhebbers zullen verrukt zijn.   Kabeljauw   De kabeljauw is een […]

Noedels met garnalen en ananas

Noedels met garnalen en ananas

Een snel en heerlijk roerbakgerecht. Wie wil dat nou niet? Ideaal voor een doordeweekse dag als je haast hebt maar toch iets lekkers wilt eten. Deze noedels met garnalen en ananas zijn lekker pittig, zoet en zuur en super makkelijk en snel te maken.   Garnalen   Gebruik voor dit gerecht grote rauwe garnalen. Je […]

Groene curry met skrei en courgetti

Groene curry met skrei en courgetti

Wij zijn van plan om wat meer groenten te eten en wat lichter te eten. Deze groene curry met skrei en courgetti is hiervoor een heel geschikt maaltje. Er zit heel veel groene groenten en de vis maakt het een lichte maaltijd.   Curry in a hurry   Meestal ben ik niet zo van de […]

Taco’s met pulled zalm en bbq saus

Taco’s met pulled zalm en bbq saus

Ik mocht een heerlijke fles Smoky BBQ saus van Your Organic Nature ontvangen. Lekker bij de barbecue, maar ik ga daar natuurlijk weer een gerechtje mee verzinnen. Het zijn deze heerlijke Taco’s met pulled zalm en bbq saus geworden.   BBQ saus   Deze Your Organic Nature Smoky BBQ saus is een lekkere pittige en […]

Visragout met zalm en kabeljauw

Visragout met zalm en kabeljauw

Een pasteitje is altijd lekker tijdens een feestelijk etentje. Deze heerlijke visragout met zalm en kabeljauw is super lekker en heel snel gemaakt. Dus als je een visliefhebber bent, maak dan snel deze ragout.   Ragout   Ragout wordt vaak gegeten met de feestdagen. En ga nou niet ragout uit blik klaarmaken, maar lekker zelf […]

Klassieke Franse Brandade visdip

Klassieke Franse Brandade visdip

Ik weet nog wel dat ik dit voor het eerst at in Zuid-Frankrijk, oh wat heerlijk vond ik dat. Dat wilde ik nog eens zelf thuis maken, maar het heeft toch echt wel jaren geduurd voordat ik deze heerlijke en klassieke Franse Brandade visdip daadwerkelijk gemaakt heb.   Brandade   Het is een typisch gerecht […]

Kroepoek met roomkaas en kaviaar

Kroepoek met roomkaas en kaviaar

Dit is zo simpel maar oh zo lekker hapje. Je kunt het bijna geen recept noemen en je hebt maar drie Ingrediënten nodig voor deze kroepoek met roomkaas en kaviaar hapjes. Serveer er een glas champagne bij en je avond begint al feestelijk. Verwen je lief ermee of speciale gasten die je te eten krijgt. […]

Gravad lax tartaar met rode bietjes

Gravad lax tartaar met rode bietjes

Deze Gravad lax tartaar met rode bietjes is een lekker en makkelijk gerechtje voor een feestelijk etentje. Serveer het als voorgerecht of als een lichte lunch met toast erbij. Zalm met bietjes is een geweldige combinatie en is en blijft een klassieker.   Gravad Lax   Gravad lax oftewel gravlax is een Scandinavisch gerecht gemaakt […]

Zalm in een spinazie roomsaus

Zalm in een spinazie roomsaus

En weer zo’n typisch gerecht uit Amerika. Tuscan salmon noemen ze het daar. Je kunt het in diverse (Italiaanse) restaurants op de menukaart vinden. Op verzoek van hubbie heb ik dan toch maar eens deze zalm in spinazie roomsaus gemaakt en hij vond het te lekker.   Amerikaanse recepten   Je zult op de site […]

Romige mosselsoep met kerrie

Romige mosselsoep met kerrie

Ik ben gek op mosselen en manlief is nu eindelijk ook een mosselliefhebber geworden. Hij heeft het leren eten bij mij, zeg maar (haha). En hij weet nu ook hoe hij ze moet eten, zat altijd te hannesen met een vork of trok de mossel met zijn vingers uit de schelp. Eigenlijk moet ik hem […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden