Blauwe bessen roomkaasmuffins

Blauwe bessen roomkaasmuffins

Om dit als ontbijt te eten is toch wel een guilty pleasure.

Tonijn en olijvenhummus

Tonijn en olijvenhummus

Maak eens een grote tafel met mezze (Arabische tapas), deze Tonijn en olijvenhummus doet het goed hierbij. Probeer ook de bietenhummus en groene kruidenhummus

Groene kruiden hummus

Groene kruiden hummus

Groene kruiden hummus…lekker bij mezze of op een boterham. Probeer ook deze bietenhummus of tonijn en olijvenhummus

Zoete aardappel pastinaak bietenstamppot met dukkah pesto

Zoete aardappel pastinaak bietenstamppot met dukkah pesto

Maak eens een Zoete aardappel pastinaak bietenstamppot met dukkah pesto. Het is een bijzonder lekkere combinatie. Hier vind je het recept van de dukkah voor de pesto.

Kiptajine met honing en pijnboompitten

Kiptajine met honing en pijnboompitten

Kiptajine met honing en pijnboompitten is een heerlijk Marokkaanse tajinegerecht (dat niet perse in een tajine bereid hoeft te worden maar dat ook gewoon in een pan kan) met die verrukkelijke combinatie van de smaken zoet en hartig. En dan blijven we nog in het Midden-Oosten met deze Mandarijnparfait met pistachenoten. Lekker als dessert na […]

Wraps met linzen en paddenstoelen
Bietenhummus

Bietenhummus

Maak je hummus zelf en combineer deze met rode bietjes.

Rode bietenstamppot met mierikswortel en dille

Rode bietenstamppot met mierikswortel en dille

Deze Rode bietenstamppot met mierikswortel en dille is een lekkere pittige stamppot door de toevoeging van de mierikswortel. En de verse dille maakt het helemaal af. Het is een heerlijke vegetarische stamppot en voor de extra eiwitten heb ik blokjes feta erdoor gedaan. Maar je kunt er natuurlijk ook een lekker stukje vlees bij serveren, […]

Bietensalade met bloedsinaasappels

Bietensalade met bloedsinaasappels

Lekkere combinatie, bieten met (bloed)sinaasappels

Beluga linzen met regenboogwortel en zalm

Beluga linzen met regenboogwortel en zalm

Deze salade is zowel warm als koud te eten.

Copyright 2016 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden