Roze Gin Tonic met frambozen en munt

Roze Gin Tonic met frambozen en munt

Nou die roze gin die ik gekocht heb, is me toch een partij lekker. Het heeft subtiele fruitige smaken en natuurlijk een prachtige kleur. Echter als je hem met tonic mixt, vervalt de mooie roze kleur een beetje. Deze roze Gin Tonic met frambozen en munt is echt verrukkelijk, probeer het snel!   Ben jij […]

Cracker met rivierkreeftjescocktail

Cracker met rivierkreeftjescocktail

Geen garnalencocktail deze keer, maar een rivierkreeftjescocktail. Ik had namelijk nog aardig wat nadat ik de cracker met scrambled eggs en rivierkreeftjes had gemaakt. Goed excuus om nu een Cracker met rivierkreeftjescocktail te maken.   Ik had twee pakken van die driehoekige knäckebröd gekocht en mijn streven is om elke cracker met iets anders te […]

Cracker met wortel hummus en avocado

Cracker met wortel hummus en avocado

Jaja, weer zo’n lekkere belegde driehoekige cracker. Het is een soort knackebrod, maar dan in een leuke vorm. Ik ben momenteel helemaal verslaafd aan deze crackers. Maar dat had je misschien al gemerkt aan alle cracker recepten die voorbij kwamen. Deze keer verantwoord belegd, namelijk een cracker met wortel hummus en avocado.   Natuurlijk heb […]

Cracker met mozzarella en rosbief

Cracker met mozzarella en rosbief

Deze Cracker met mozzarella en rosbief is lekker als ontbijt of lunch. Ik heb de cracker eerst nog besmeerd met zelfgemaakt pesto. Ik heb nog nooit pesto gevonden uit een winkel die ik lekker vond, vandaar dat ik deze altijd zelf maak. Hoeft niet natuurlijk, maar is wel veel lekkerder.   Ik heb nog veel […]

Cracker met scrambled eggs en rivierkreeftjes

Cracker met scrambled eggs en rivierkreeftjes

En weer zo’n luxe belegde driehoek knäckbröd. Een cracker met scrambled eggs en rivierkreeftjes. Leuk om te maken als je een lang weekend hebt en alle tijd om uitgebreid te ontbijten, brunchen of lunchen. Serveer het bijvoorbeeld met de Paasdagen.   Zoals je misschien op de site al gezien hebt, ben ik helemaal verslingerd geraakt […]

Cracker met gerookte zalm, roomkaas en dille

Cracker met gerookte zalm, roomkaas en dille

Omdat ik na mijn gastric sleeve brood heel slecht verdraag, ben ik helemaal overgegaan op de crackers. Nu vond ik eindelijk die driehoekige knäckebröd in onze supermarkt en ga daar helemaal op los. Vind het leuk om elke dag een cracker met een ander beleg/topping te eten. Vandaag is het een cracker met gerookte zalm, […]

Cracker met blauwe kaascrème, ham en appel

Cracker met blauwe kaascrème, ham en appel

Een van die leuke driehoekige knäckebröd deze keer belegd met Serrano ham, een crème gemaakt van Stilton kaas en dunne plakjes appel. Deze cracker met blauwe kaascrème, ham en appel is een lekkere frisse combinatie geworden door de appel. Het zoute van de kaascrème en de ham maakt het een heerlijke cracker voor de hartige […]

Cracker met geitenkaas, pesto en tomatensalsa

Cracker met geitenkaas, pesto en tomatensalsa

Ken jij ze al? Die driehoekige knäckebröd? Ik zag ze eindelijk liggen in de supermarkt in ons dorp en heb gelijk maar 2 pakken ingeslagen. Ik vind ze wat brosser dan knäckebröd, maar dat kan aan mij liggen. Lekker zijn ze in ieder geval. Vandaag heb ik deze Cracker met geitenkaas, pesto en tomatensalsa belegd. […]

Cracker met Aziatische vis

Cracker met Aziatische vis

Ik had een pak van die leuke driehoekige knäckebröd gekocht en ben nu allerlei soorten beleg erop aan het verzinnen. Had nog een gebakken visfilet over van gisteravond en no-waste in deze keuken. Daarom had ik dus deze cracker met Aziatische vis verzonnen.   In plaats van visfilet kan je ook fijngesneden surimi sticks of […]

Pitabroodje met gyros oesterzwammen

Pitabroodje met gyros oesterzwammen

Dit is een heerlijk vegetarisch gevuld broodje waarbij je het vlees echt niet zult missen. Deze paddenstoelen zijn een beetje vlezig en op deze manier gebakken lijkt het net op pulled kip. Dus vegetarier of niet, probeer dit pitabroodje met gyros oesterzwammen eens. Je zult er geen spijt van krijgen. Het is ook nog eens […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden