Noedels met miso garnalen en tomaten

Noedels met miso garnalen en tomaten

Houd jij ook zo van een heerlijk ander, snel doordeweeks diner? Dan zijn deze noedels met miso garnalen en tomaten echt iets voor jou. Omdat ik dol ben op miso, ben ik altijd op zoek naar heerlijke manieren om het in recepten te verwerken. Dit gerecht is licht en verfrissend, maar zeer vullend, dit zal […]

Mosselen in pittige tomatensaus

Mosselen in pittige tomatensaus

Ik ben dol op mosselen en elke keer als ik ze koop probeer ik ze weer op een andere manier te bereiden. Ook ben ik dol op het kijken naar Masterchef Australia en toen daar mosselen bereid werden voor een restaurantproef, wist ik meteen dat ik dit wilde namaken. Alleen kregen we niet te zien […]

Zalmtartaar met zwarte knoflook

Zalmtartaar met zwarte knoflook

Ik heb toch een heerlijk en feestelijk voorgerechtje voor jullie. Deze zalmtartaar met zwarte knoflook is het perfecte gerechtje als je houdt van de smaak van verse zalm met de bijzondere smaak van zwarte knoflook. Dit smakelijke en gemakkelijke zalmrecept kan als voorgerecht worden geserveerd of op zichzelf worden genoten. Probeer dit eenvoudige en toch […]

Mosselen in citroen knoflooksaus

Mosselen in citroen knoflooksaus

Alle mosselfans, opgelet. Ik heb namelijk een heerlijk mosselrecept voor jullie. Deze mosselen in citroen knoflooksaus is weer eens een hele andere manier om mosselen te bereiden. Persoonlijk ben ik dol op mosselen en als we ze eten, kook ik het vaak in een wijn of bouillon. Ik bereid het gewoon met wat smaakmakers zoals […]

Wijting met citroen, olijven en kappertjes

Wijting met citroen, olijven en kappertjes

Je kunt heel goed een hele vis bereiden in een airfryer. Deze kleine wijtingen zijn in no-time gegaard in de airfryer. Deze Wijting met citroen, olijven en kappertjes is ideaal om te bereiden in de airfryer. Maak er een lekkere dressing bij met Italiaanse smaken. Mocht je liever filets gebruiken, vraag jouw visboer of hij […]

Mossel fritters met maïs en prei

Mossel fritters met maïs en prei

Eenvoudig te maken en toch heerlijk om te eten. Deze mossel fritters met maïs en prei zijn perfect als borrelhapje, voorgerecht of avondmaaltijd. Dit recept gebruikt een klassiek fritterbeslag, samen met een paar extra ingrediënten om het lekker op smaak te brengen. Als je van mosselen houdt, is dit een geweldig gerecht om mosselen eens […]

Scholfilets met bloemkoolcouscous

Scholfilets met bloemkoolcouscous

Scholfilets hebben een neutrale smaak, daarom is het lekker om deze vis op smaak te brengen met specerijen, ik heb nu beetje ras-el-hanout gebruikt. En bij de scholfilets heb ik een bloemkoolcouscous gemaakt. De bloemkoolcouscous heb ik op smaak gebracht met verse kruiden zoals dille en koriander en daardoor nog g pistachenoten en granaatappelpitjes gemengd. […]

Haringsalade met aardappel en rucola

Haringsalade met aardappel en rucola

Heerlijk, het seizoen van de Hollandse Nieuwe is weer begonnen. Ach wat is dat toch lekker; die smeuïge zilte smaak van de haringen. Ik ben er dol op! Lekker om zo op te eten, maar natuurlijk ook zalig om te verwerken in een salade zoals deze heerlijke haringsalade met aardappel en rucola. Haring geserveerd met […]

Pappardelle met zeevruchten en roomsaus

Pappardelle met zeevruchten en roomsaus

Een gemakkelijke, snelle en heerlijke pasta met zeevruchtensaus die perfect is voor de zomer! Deze pappardelle met zeevruchten en roomsaus bevat brede eierpasta in een romige tomatensaus gemaakt met gemengde zeevruchten. Dit is geen typische vissaus om in te dippen, zoals een cocktailsaus. Hier hebben we het eerder over een lichte tomaat-, wijn- en roomsaus, […]

Kabeljauw met gyroskruiden uit de airfryer

Kabeljauw met gyroskruiden uit de airfryer

Lekkere kabeljauwhaasjes met Griekse smaken, geserveerd met bulgur en gekleurde paprika’s. Na vier minuten kwam er perfect gegaarde kabeljauwhaasjes uit de airfryer die mooi glazig wit van binnen waren. Deze kabeljauw met gyroskruiden uit de airfryer moet je dus echt eens proberen. Snel klaar en superlekker.   Kabeljauw   De kabeljauw is een populaire vissoort […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden