Stokbroodje Niçoise

Stokbroodje Niçoise

Met warm weer geen zin om te koken. Maak dan dit ‘belegd broodje’ met de ingrediënten van een salade Niçoise. Je kunt de boontjes en eieren van te voren koken en de pesto ook vooraf bereiden. Dan hoef je ’s avonds het brood alleen nog maar te beleggen.

Romanesco salade met parelgort

Romanesco salade met parelgort

Romanesco is een Italiaanse bloemkoolsoort en heeft geel groene puntvormige bloemkoolroosjes. Ik heb er deze Romanesco salade met parelgort van gemaakt. Lekker hierbij zijn deze Gehaktballen.

Pasta met bonen en kaassaus

Pasta met bonen en kaassaus

Deze Pasta met bonen en kaassaus is een soort mac and cheese maar dan met boontjes, peultjes, erwten en knapperige chorizokruimels. Nog zin in een fris toetje na? Probeer dan deze Bloedsinaasappel granita eens.

Paella met groene asperges, bonen en doperwten

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden