Luchtige chocolademousse

Luchtige chocolademousse

Zelf chocolademousse maken is helemaal niet moeilijk. Deze hele luchtige chocolademousse is heerlijk en makkelijk te maken. Het ultieme recept voor de chocoholic. Dit is al een heel oud recept van mij en er wordt nog steeds vaak om gevraagd. Jong en oud vinden het lekker. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig om deze […]

Pavlova met Cranberry compote

Pavlova met Cranberry compote

Ik had een hele grote Pavlova met cranberry compote met ons familie Kerstdiner gemaakt. Maar ja door de drukte vergeten foto’s ervan te maken. Heel vervelend….moest ik hem nog een keer maken! Maar dat is geen straf, want hij is ontzettend lekker. Ik heb nu kleintjes gemaakt maar je kunt ook een hele grote maken. […]

Koffiebavarois

Koffiebavarois

Deze koffiebavarois heb ik gemaakt van Yirgacheffe koffie van Batavia Dutch Coffee. Het is een heerlijk niet te zoet dessert met een milde koffiesmaak geworden. Als je van zoet houdt, kan je meer suiker gebruiken in de slagroom. Ik vond het leuk om met de koffie van Batavia Dutch Coffee recepten te verzinnen. De Yirgacheffe […]

Kersttaartje met cranberries

Kersttaartje met cranberries

Deze taart is zo feestelijk.

Stoofpeertjes met mascarponemousse

Stoofpeertjes met mascarponemousse

In plaats van de stoofpeertjes als bijgerecht bij een hoofdgerecht te serveren, kan je er ook een heerlijk dessert van maken. Deze stoofpeertjes met mascarponemousse zijn een mooi en gemakkelijk dessert. Voor gepocheerde peren zijn er geen speciale vaardigheden, pannen of ingrediënten vereist, alleen fruit, wijn en warme specerijen! Bovendien smaken ze de volgende dag […]

Frambozen yoghurtijs

Frambozen yoghurtijs

Dit frambozen yoghurtijs is gemaakt met een ijsmachine. Het is heerlijk romig en smaakvol! Het is gemaakt met slechts vijf ingrediënten en vereist weinig werk. De frambozen kan je natuurlijk ook vervangen door aardbeien, mangoblokjes of ander vers fruit. Niets zegt meer ‘zomer’ dan frambozen. En in dit heerlijke recept wordt de frisse smaak van […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden