Het recept voor de Zoete chilisaus bij deze Aziatische viskoekjes vind je hier.
Springrolls met groene asperges is niet moeilijk om ze te maken, alleen wat snijwerk. Wil je de Zoete chilisaus zelf maken? Dan vind je hier het recept.
Deze Maïskoekjes zijn koud ook erg lekker, bijvoorbeeld voor de lunch de volgende dag. Heerlijk bij deze Kalkoenfilets.
Lychees uit blik is mijn guilty pleasure. Niet verder vertellen hoor! Ik heb ze nu verwerkt in een zalige lychee frambozen smoothie. Als je nog nooit een smoothie hebt gemaakt met de lychee, dan staat je nu een echte traktatie te wachten. De bloemige smaak doet denken aan kersen en bananen. Omdat het moeilijk is […]
Bibimbap is een Koreaans rijstgerecht geserveerd met verschillende groenten, vlees en een gebakken ei. Je kunt dit gerecht serveren met restjes rijst, groenten en vlees of kip. Of er een vegetarische variant van maken zonder vlees en met bijvoorbeeld tofu. Zin in nog een lekker mango-ijsje na?
Deze Vegetarische ovenschotel met aubergines is een heerlijke vegetarische schotel met veel smaak waarbij je het vlees absoluut niet mist. Probeer ook eens deze vegetarische Aubergine curry met zilvervliesrijst
Zelf een kruidenmengsel samenstellen is helemaal niet moeilijk. En het leuke ervan is dat je deze naar eigen smaak kunt maken. Wil je meer of minder van een bepaalde specerij erin doen, dan kan dat. Zo kan je een Chai kruidenmix zelf maken. Ik ben gek op deze smaken en heb nu zelf een kruidenmix […]
Dit is een lekker zomers gerecht, daarom serveer ik er koude pindasaus bij. De zoete, lichtzure abrikozen en kip krijgen een pittige smaak van de marinade van sojasaus en Sriracha. Deze kipspiesjes met abrikozen en koude pindasaus zijn perfect voor snelle en gemakkelijke diners of als heerlijk aperitief bij de borrel. Ze zijn binnen een […]
Probeer eens deze Aardappelcurry gemaakt van krieltjes, tomatenblokjes en kokosmelk, zo lekker en kruidig door de zelfgemaakte currypasta. En ik heb ook nog een lekker Aziatische toetje voor je, namelijk deze Gegrilde banaan met matcha ijs
Vroeger vond ik postelein niet lekker, waarschijnlijk omdat het te lang gekookt werd waardoor het ‘snotterig’ werd. Dus toen ik postelein bij mijn groenteboer zag liggen, dacht ik laat ik het eens weer proberen. Maar ik durfde het niet te koken, dan maar een salade ervan maken. Deze Salade van postelein, waterkers en radijsjes is […]